KIRJANI TODELLISUUDESTA UNIMAAN KIELELLÄ: ADAMON 2

 

hei ystävät!  

 

Nyt minulla on ilo ilmoittaa, että Adamonin toinen kirja nimeltään TODELLISUUDESTA UNIMAAN KIELELLÄ  valmistui helmikuun 2012 lopussa.

 HUOM. VOIT TILATA KIRJAN  SUORAAN NETISTÄ BOD-STA OHEISESTA LINKISTÄ, TAI OSTAA HYVIN VARUSTELLUSTA KIRJAKAUPASTA! 


Tässä toisessa kirjassaan Adamon jatkaa niistä teemoista, joita ensimmäisen kirjan lukeminen on nostattanut ihmisten mieliin. Myös vanhat New Age-käsitteet saavat taas kyytiä Adamonin käsittelyssä, virkistävällä, ajoittain hauskallakin tavalla 🙂

Tässä takakansiteksti, joka hieman valottaa kirjan sisältöä: 

Kuvahaun tulos haulle todellisuudesta unimaan kielellä
Adamonin aika – Kaikkien unien loppu oli ravisuttava lukukokemus monelle. Tässä toisessa kirjassaan henkiopas Adamon jatkaa taatulla ei-dualistisella tavallaan maailmailmiön, egomielen ja Todellisuuden käsittelyä.  Adamon tahtoo viedä sinut kotiin – Henkeen eli  Tosi-Itseesi. Ihmisen mieli on levoton ja haluaa käyttää aina tätä Pyhää Nykyhetkeä astinlautana johonkin muuhun, johonkin enempään, vaikka kaikki mitä voit koskaan tavoittaa tai tarvita on juuri tässä  ja juuri Nyt.

Vapaan tahdon harha saa myös uudet kehykset tässä kirjassa, samoin sellaiset  käsitteet kuten rinnakkaistodellisuudet, valoravinnolla eläminen, valaistuminen tai ylösnousemus. Kuten Adamon sanoo: ”Juuri nyt Sinä olet ylösnoussut henki. Ethän ole koskaan edes syntynyt tai kuollut eli  et ole tullut alas. Olet aina ollut “ylhäällä” eikä mitään sellaista kuin “ylhäällä” erotettuna “alhaalla” olemisesta ole edes olemassa.”

Ymmärtäessämme elämämme olevan kuin unennäköä, suurta harhaa, reagoi egomme monesti aluksi vetämällä maton jalkojemme alta ”Mitä väliä millään sitten enää on..” -ajatusmallilla. Joudumme tuolloin ikäänkuin tyhjyyden tilaan. Myös tähän kysymykseen Adamon vastaa ja  rohkaisee meitä rohkeasti kulkemaan tuon henkisen tyhjyyden, Sielun yövaiheen lävitse:  

”Opi sietämään  sitä ettet tiedä. Sillä vain ei-tiedon tilasta voi syntyä viisaus ja oivallus,  joka herättää prinsessa Ruususen iki-unestaan..” Adamonin peruskysymys Sinulle lukija kuuluukin seuraavasti:

”Egomieli elää arvottamisesta. Sydän elää hyväksymisestä. Mistä sinä tahdot elää?
HUOM! KIRJA ON ITSENÄINEN JATKO-OSA, ELI SEN VOI LUKEA VAIKKEI OLISI ENSIMMÄISTÄ ADAMONIA LUKENUTKAAN 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *