KOTKAN HENKI – TAPAHTUMA SYÖTTEELLÄ VIIMEKSI 2016

 OHJELMA KOTKAN HENKI 2016 (Muutokset mahdollisia) KIITOS TAAS KAIKILLE KOTKILLE MUKANA OLOSTA JA VOIMALLISISTA ESITYKSISTÄ!  Liitän alle hieman kuvia.

Liput: Koko tapahtuma: 55 e, vain la 35 e, vain su 30 e

LAUANTAI 11.06.2016

isosyöte

09.15 – 10.00 VOIMARUMMUTUS YHDESSÄ; JA Marjutin ohjaama ANKH-MEDITAATIO:
Yhteys RA´n aurinkovoimaan ja Kosmiseen Itseesi (Amenhotepin johdolla)
10.15 – 11.00 OLLI PAJULA – Exopoliittisia kuulumisia maailmalta
11.15 – 12.00 VELIMARTIN KEITEL – Kosminen äänimatka

Velimartin2016Veli Martinin huikea huilu

12.00-13.00 LOUNAS KYLÄTALOLLA, käteismaksu, lounaan hinta 10 e.
13.00-14.00 ALEKSIS AROPELTO – Kokemuksiani Tähteläisyydestä

MarjutsirkanottamaJuontaja vauhdissa

14.00-14.30 Luova tauko, kahvia ja teetä omakustanteisesti
14.30- 15.15 MARIA
LUCCHI Italiasta – Kontaktihenkilö ja selvänäkijä Matias De Stefanon tapaus Argentiinasta

OllijaMariaOlli ja  Maria

15.30-? TAPANI KOIVULA – Ajankohtaista asiaa ufoista ja rajatiedosta sekä kontakteista, Tapani juontaa myös ufokeskustelua. ATTE SÄRKELÄ JA LASSE AHONEN esittelevät Aten elämästä ja Syötteen ufoista kertovan uuden kirjan

Tapani2016Lättykesteillä.

19.00 – ILTAJUHLA

Kello 18 – LÄTYN SYÖNTIÄ JA KAHVIA KYLÄYHDISTYKSEN NAISET VALMISTAVAT KODAN PIHAMAALLA. (Maksu käteisellä)
YHTEISRUMMUTUS, RUMMUT MUKAAN SIIS !!

LAVA ON VAPAA: RUNOJA, HAIKUJA LAULUJA…
EAGLE SPIRIT – BÄNDI ESIINTYY, SAA TANSSIA !

tanssiaVirallinen tanssitaja työssään 🙂

 

Rummuttelua Kalajoen hiekoilla 2009
SUNNUNTAI 12.06.2016

09.30-10.00 AAMUMEDITAATIO, Velimatti Mathlin

10.00-10.45 MARKKU KOSKELA – Fysiikka, tiede & henki.

SeppoKuvassa Seppo luennoimassa.

11.00-12.00 MARJUT MOISALA – Kosmisten kontaktien sävyttämä henkinen tieni

12.00-13.00 LOUNAS KYLÄTALOLLA, käteismaksu, lounaan hinta 10 e.

13.00-13.45 MAARIT VIIRI – Ihmeiden oppikurssi tienviittana matkallani

13.45-14.30 SEPPO VAINIO – Elämän Biosymbolifunktionaalinen Yhteys

HeijastusÄäniryhmä Heijastus
14.30-14.45 KAHVITAUKO

14.45-15.30 VELI MATTI MATHLIN – Läsnäolon voima arjessa

15.30-noin 16.15

ÄÄNIRYHMÄ HEIJASTUS – Pyhä Ääni parantaa

MarjutjaAleksisKuvassa Marjut ja Aleksis Iso-Syötteellä.

KIITOKSET JA TAPAHTUMA PÄÄTTYY.

 

 

 

Tässä viime kerran tunnelmia vuodelta 2014:

(

KOTKAN HENKI 2014 , PUDASJÄRVI LEHDEN JUTTU:

Kotkan Henki 2014 pidettiin viikonvaihteessa Kelo-Syötteellä Atte Särkelän kodassa. Tapahtuma on jatkoa ensimäiselle-97 Syötteellä pidetyille Ufo-kongresseille jotka olivat aluksi tiiviisti aiheeseen liittyviä. Sittemmin käsiteltävät aihepiirit on laajentuneet käsittäen nykyisin myös henkisenkasvun ja kehityksen sekä yleisen hyvinvoinnin eri osa-alueita josta johtuen nimeäkin on muutettu kuvaamaan samanhenkisten ihmisten kohtaamista. Nykyisin tapahtuma järjestetään noin joka toinen vuosi.

Tällä kertaa järjestämisestä vastasi nelihenkinen talkoo ryhmä jonka vetäjänä toimi Marjut Moisala.

Tapahtuma oli jaksotettu siten että lauantaina pääpaino oli asetettu Ufotutkimuksiin, sen nykysuuntauksista ja tutkinta tavoista sekä uusista ja vanhoista ufohavainnoista. Sunnuntaina aiheena oli henkinen kasvu, hyvinvointi sekä sen kehittäminen ja meditointi. Paikalla oli kymmenen luennoitsijaa jotka kertoivat omista erikoisaloistaan kuulijoille

– Nykyisin tapahtuma on pidetty Atte Särkelän kodassa siksi että sinne mahtuu sopiva määrä aktiivisia osallistujia ja siten saadaan paikalle tiiviimpi ja keskittyneempi yleisö, Moisala kertoo.

Tapahtuma oli kerännyt paikalle asiasta kiinnostuneita ihmisiä kautta suomen joiden ikäjakautuma oli laidasta laitaan.

– Ihmiset ovat kiinnostuneet Ufoista sekä henkisen hyvinvoinnista sekä sen kasvusta. Kiinnostus lisääntyy koko ajan ja osallistujia tulee vuosi vuodelta enemmän ja ikäjakautuma on suurta. Osa kävijöistä on käynyt tilaisuuksissa joka kerta, osa on taasen ensimäistä kertaa mukana. Nuoret ovat kiinnostuneet asiasta ja heitä tulee koko ajan lisää tapahtumiin. Miehiä kiinnostavat pääasiassa Ufot ja tekniikka. Naisia taasen henkinen hyvinvointi ja sen eri muodot. Kumpaakin sukupuolta oli tapaamisessa suurin piirtein saman verran paikalla, Moisala huomauttaa

Salamyhkäisyys asian tiimoilta on kadonnut ja tietoa on saatavilla erilaisista julkaisuista aina alan kirjoihin asti. Sosiaalinen media ja netti yleensä on ihmisille nopea ja kattavan tiedon lähde. Netissä on kuitenkin oltava huolella mieli löytää oikeaa ja todellista tietoa haettiinpa sitä sitten mistä aiheesta tahansa. Asiasta kiinnostuneet kokoontuvat Kuortaneella 3-6.7 järjestettäville Ultra-Päiville jossa aiheisiin syvennytään perusteellisemmin

 

Syötteen kyläyhdistys järjesti osallistujille kylätalolla ruokailun kumpanakin päivänä sekä oli lauantai-iltana kodalla paistamassa lettuja ja myymässä kahvia. – Kyläyhdistyksellä on talollaan hyvä ja täysin varusteltu keittiö sekä ammattitaitoista keittiöhenkilökuntaa riveissään joten voimme valmistaa tilauksesta ruokaa suurellekin joukolle sekä hyvät ruokailutilat joissa vieraat voivat ruokailla. Edullista yhteismajoitustilaakin voimme tarvittaessa tarjota hyvinkin nopealla aikataululla. Kesän aikana useita tapahtumia joihin kyläyhdistys osallistuu erilaisine palveluinemme, kertoo Syötteen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Jari Särkelä.
Ja tunnelmia vuodelta 2011
Kultainen Kotka kutsui  koolle meitä, joilla on Kotkan henki aiemmin vuonna 2011.
Kyseessä oli vuoden valoisin ajankohta 18.-19.6.2011
Eagle Spirit- Kotkan Henki 18.-19.6.2011
Kultaisen Kotkan kutsun kuuli yli 70 henkisen tien kulkijaa, jotka kokoontuivat vuoden valoisampaan aikaan  tunnelmallisessa Aten kodassa Kelosyöteellä.
Tapahtumasta on tulossa juttu Tahto auttaa-nettilehteen. Tällä sivulla kuvia tapahtumasta, sekä kanavoimani intiaanipäällikkö Kultaisen Kotkan viesti meille ”lapsilleen” sekä kaikille teille, joita tämä viesti koskettaa. Kultainen Kotka on entiteetti,jota on kanavoitu myös muualla maailmassa, ainakin USA.ssa.Viestit ovat yhtäläisiä kanavoimieni viestien kanssa.
Kultainen Kotka kertoi itsestään Kotkan henki tapahtumassa. (Kanavointi)

“ Rakkaat lapseni, olemme kokoontuneet tänään tänne, aivan tietystä syystä. Kotka on laskeutunut. Sydämeesi. Kotkan henki on Sinussa, osa sinua, Sinun tietoisuudessasi, sydämessäsi. Kotkan henki on osa sinun omaa henkeäsi, osa sinua. Minäkin olen osa sinua, vaikka olenkin ilmennyt myös olentona tai olennoituneena energiana planeetta maassa joitakin kertoja ja sitä ennen muissa järjestelmissä, joista teillä ei tässä tietoisuudessanne ole nyt muistoakaan jäljellä.

(Markku Backman ja Marleena tekemässä Navajohoitoa)

Kotkien suku on laaja, mutta se ei ole NIIN laaja kuin voisi luulla. Meitä on levittäytyneenä ympäri planeetan. Tunnistatte heimoveljenne hengessä, siitä energiasta ja asenteesta elämää kohtaan, joita he ilmentävät. Kotkat ovat taivaallisia, mutta maan läheisiä. Henkisyytemme on monesti ollut alkuperäiskansojen henkisyyttä. Yhteyttä ja ykseyttä Äitimaahan ja Isä taivaaseen.Se on ollut uusien ideoiden ja ajatusmallien tuomista ihmislasten keskuuteen. Olemme olleet sieluniältämme aina hieman varttuneempia kuin maan alkuperäiset asukkaat ovat, siksi olemme saaneet monesti olla väärinymmärrettyjä, pilkattuja ja pioneereja. Oman tiemme kulkijoita. Rankkoja kokemuksia kaksinaisuudessa, mutta samalla tieto siitä, mikä on kaksinaisuuden taustalla, Ykseydessä.

Kotkien sukuun kuuluu myös monia mestareita. Olemme laskeutuneet tietoisuuteenne nyt siksi, että aika sallii sen. Ihmiset ovat valmiit vastaanottamaan jälleen tietoa ja ymmärrystä kokonaisuudesta, aina ei ole ollut näin. Nyt on aika ulottaa rauhankilven opetukset siis myös ympäröivän avaruuden veljien ja sisarten alaslaskeutumiseen. Te puhutte paljon ylösnousemuksesta, mutta alaslaskeutuminen oli itse asiassa paljon vaativampi operaatio, niin meille Kotkille kuin muille oppaille ja auttajille, joita olette saaneet kohdata. Niin se taitaa olla myös niille avaruuden sukulaisillenne joista pian kuulette. Eläminen maassa, sen uskomusmatriisia on haastava kokemus, mutta senhän te toki tiedättekin, varsin hyvin!

Nyt on siis aika ulottaa käsitys veljeydestä ja sisaruudesta maan rajojen ulkopuolelle. On aika uudistaa liitto, joka on ollut aiemmin jo olemassa. Liitto toisten järjestelmien olentojen kanssa. Ja tosiasiassahan te itse olette nämä olennot. Matkat ajassa ja paikassa ovat matkoja tietoisuudessa. Kaikki tapahtuu tietoisuudessa ja tämä niin kutsuttu uusi aika, ja 2012 asia, sehän on juuri sitä samaa! Tietoisuutenne on valmis muistamaan jälleen oman laajemman olemuksensa, omat avaruudelliset juurensa ja oman sydämensä viisauden. Tämä aika on poikkeuksellinen, mutta samalla se on luonnollista. On luonnollista kulkea maailmankaikkeuden aaltoliikkeen mukaan, myötävirtaan ja löytää “uusi aika” ja huomata kuinka paljon tuttua se tuo tietoisuuden kenttään.Lopulta on hyvä ylittää myös tietoisuus ja siirtyä korkeammalle tasolle , sillä missä kotkat lentävät. Tiedostamiseen. Olemiseen: Autuuteen. Rakkauteen.Ja jos et voi rakastaa Itseäsi, veljeäsi ja sisartasi ja äitiäsi maata, mitä silloin VOIT rakastaa? Kaikki alkaa läheltä. Jokainen pitkä matka on alkanut yhdestä askeleesta, ja jokainen askel, astutaan NYKYhetkessä.

Siten, sanon vain, tervetuloa takaisin kotiin ja muistamaan yhä laajemmin sen KUKA SINÄ OLET ilmenevänä olentona, sieluna jolla on historia ja tulevaisuus, SEKÄ henkeänä, joka on kaiken historian, menneen ja tulevan ulottumattomissa. Kvanttihyppy tietoisuudessa on hyppy tietoisuuden “minuudesta”, tiedostamisen “Meihin”. Kun olet kokenut tämän hypyn ymmärrät, miksi hengen tasolla, ei myöskään oppaitten tasolla emme kanavoidu “minä-muodossa”, vaan aina on “me”.

Me olemme Sinä, sinä olet Me. Sinä olet myös ne avaruuden veljet ja sisaret joita pian tulet kohtaamaan ja joita varmasti olet jo kohdannut.

Avaruus ei lopu sinne mihin silmäsi kantavat tähtitaivasta katsellessasi. Sen alku ja loppu on tietoisuudessasi ja loppujen lopuksi, sieltä tulet löytämään myös avaruuden sisaret ja veljet, sukulaisesi ja huomaat olevasi yhtä perhettä heidänkin kanssaan. Opetelkaa olemaan sisaria ja veljiä toisillenne ja myös heille, jotka eivät vielä kulje tiedostaen henkensä teitä. Ja osaatte tämän saman kun on aika ulottaa rakkauden kehää myös oman järjestelmänne ulkopuolelle. Sillä siellä he ovat ,odottamassa, että saavat luvan tulla. Te täällä tänään, olette yksi ryhmä. joka antaa heille luvan. Olemme kanssanne.”

Yhteisrummutukset olivat voimallisia kokemuksia monelle ja huilut soivat hyvin yhteen rumpujen kanssa.

Ja me annoimme luvan ”perheemme”  laajeta rauhankilven opetusten mukaisesti Tervetuloa!

Ja sinulle tämän sivun katselija: tervetuloa kotiin, henkeen.Tässä osallistujien palautetta tapahtumasta:

 

 

Olkoon siis niin.kiitos,Kultaisen Kotkan Lapset,kiitos.
Kannatti tulla, ehdottomasti! Lämmin kiitos kaikille!
Kotkan Henki tapahtuma oli loistava, kiitos kaikille esiintyjille 🙂 ! Erityiset kiitokset Markku Backamnille ja Pia Orell Liukkuselle lauantain vaikuttavimmista ja sykähdyttävimmistä esityksistä, nyt jaksaa taas palata arjen haasteisiin….:) !
Mie niin tykkäsin,et lattiallaki kiemurtelin,sinne mahtui ihan hyvin,lähekkäin oltiin,tunnelmin syvin.ja oh,he,joita nähnyt en lain.hekin nauroivat ja tanssivat vain.

 

Kiitos. Naurujooga oli ihanaa, vapauttavaa ja niin myös pyhä ääni ja rummuttelu. Olipa mujukava reissu, kaikin puolin, kiitos♥ ”Kaunis Kiitos <3 Antoisan ihana tapahtuma.” Olipas todella mukuva päivä ”omien” parissa:-)) Nyt seesteisin mielin saunaan ja nukkuun unisiepparin alle.

Tosi hyvä tosi hyvä jeeeeee! o/

Marjut,suurkiitokset oikein iihanasta Syötetapahtumasta!Olet Valon ja Ilon lähettiläs,kaikkea hyvää ja kaunista kesää sinulle ja perheellesi.Tästä on taas hyvä jatkaa matkaa.
Täällä viihdyttiin, kiitos!
”Kiitos kaikille. Oli erityinen henki tuolla. Jatketaan sitä elämässämme ja viekäämme sitä kaikkialle.”
”Kiitos! Ihanaa!”
”Kiitos Veli, sain Markun rummutuksen aikana sisäisen viestin mennä saareen, ja sinun luennon aikana ymmärsin mikä saari voisi olla kyseessä :)”
Kiitos oli mukavaa tunnelmoida ja kokea ja havannoida! Ihana oivaltaa taas elämää kotkan silmin, myös 😉
”Hei suuri kiitos ihanasta vlopusta, energiaa tuli paljon ja asiat kirkastui 🙂 Unet oli ihania ja seura mitä parhain :D”
”No joo…,kun opet opettivat kertakaikkiaan niin loistavasti, aidosti ja selekokielellä,varsinkin fysiikkaa… hih hih 😀 Kiitokset viel kertaalleen!”
”Tää oli kyllä huippua! Oon tietoa jakanu, miten aivot ei huomaa eroa ku alkaa feikkaan hymyn ja sit tuleeki aidosti iloiseksi :)”   (naurujoogasta)
ja Marjut: KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE, TE TEITTE TAPAHTUMASTA TODELLA
HIENON JA TUNNELMALLISEN. ATTE JA TOINI…<3 KIITOS..
***

TUTUSTU KULTAISEN KOTKAN AJATTOMAAN HENKISEEN VIISAUTEEN KULTAISEN KOTKAN KUTSU-TEKSTIN AVULLA.
LINKKI TEKSTIN PDF-VERSIOON, JONKA VOIT LADATA KONEELLESI TAI TULOSTAA ITSE, ON ETUSIVULLA!
HYVIÄ LUKUHETKIÄ.