Hoidot ja hinnat

Hyvinvointipalveluita tuottava   SolarEl aloitti toimintansa syyskuun 2009 alussa.

Ohessa tietoa palveluista ja hoidoista! Hinnat sisäsältävät ALV.n 24%.

Kaikissa kohtaamisissa käytän selvänäköä.

 Varaa aikasi  mieluiten sähköpostilla: marjut.moisala@gmail.com

 Päiväaikoja runsaammin varattavissa. Hoidot tapahtuvat  Ranta-Koskelassa. 

Jos joudut peruttamaan hoidon, niin 24 h ennen sovittua aikaa se on ok ilman maksua, mutta sen jälkeen tulevista peruutuksista jotka eivät johdu sairaudesta veloitan peruutusmaksun 35 e.

SUOSITUIN JA MONIPUOLISIN HOITOMUOTO ON OPASTREFFIT KRISTALLIVALOSSA & TAROT, jossa myös katson hieman chakrojasi oppaan kanssa ja ohjaan valorentoutuksen, energiaa välitän auran kautta. Tunnin tapaaminen kustantaa 75 e! Hoito tapahtuu kuparipyramidissa.

 

Seuraavat tunnin kestävät energiahoidot valorentoutuksella + mahdollinen intuitiivinen viesti oppaalta

tai enkeililtä hoidon aikana(ei siis kanavoitua etukäteisviestiä) ovat  60 euroa.

-Kultaisen säteen Sekhem, -Lightaria-reiki(Buddhisen säteen sydäntä avaavaa energ),

-Voimakkaasti puhdistava Violettiliekki-reiki, – Shambala-energiahoito, Näissäkin

mukana kristallit ja enkelit:)

Seuraavat tunnin kestävät hoidot a 60e

 -Shamanistinen elementtihoito rummutuksineen, esim. rentotuspohjainen

mielikuvamatka voimaeläintä tapaamaan ja elementtien tasapainotus eri menetelmin/

välinein.

-Rentoutuspohjainen mielikuvamatka/regressio aiempaan elämään tai tämän elämän

menneisyyteen, tai jopa tulevaisuuteen:)

 

SEURAAVAT VOIMALLISET HOIDOT 70 E/KESTO TUNTI

SEKHEM MESTARIHOITO eli PSYYKKINEN KIRURGIA

Viime aikaiset asiakaskokemukset ovat tuoneet selkeän tarpeen voimakkaammalle puhdistavan energian /hoitomuodon käyttämiselle. Tämä energia tulee sen jälkeen kun chakrakartoituksessa olemme molemmat haivanneet ja ymmärtäneet jonkun pitkään noidankehämäisesti toistuvan tunne tai ajatus tai toimitamallin, josta irtipäästäminen on ollut työnalla jo pitkäänkin jossain muodossa, mutta joka ei olet tuntunut tuottavan tulosta, pyrkimyksistäsi huolimatta.

Prosessiin liittyy siis ongelman havaitseminen, hyväksminen ja anteeksiantaminen , jonka jälkeen sen energeettiset juuret poistetaan.

SEKHEM MESTARIHOITO, henkinen kirurgia, kestää 60   minuuttia kerrallaan

ja hoidon hinta on 70 euroa. Hoidon aikana kommunikoimme koko ajan mestari-oppaiden kanssa. Jos tunnet tämän resonoivan sydämesi kanssa, varaa aika ja tavataan!Huom Mestarihoito etänä 50 e/50 minuuttia.(sovi aika sähköpostilla: marjut.moisala@gmail.com) Näitä olen tehnyt runsaasti keväästä 2019 asti ja palaute on loistavaa:

Kiitos Marjut tästä, oli ihana hoito. Sinä olet tässä kyllä niin taitava. Ihana että olet ❤ terveisin Päivi

”Heti hoidon alussa oli voimakasta paineen tunnetta koko kehossa, joka naulitsi minut paikoilleen. Paine tuntui koko hoidon ajan. Värilliset valot ikään kuin pyyhkivät ja puhdistivat minua.
Jännä kyllä tuo entinen elämä. Voin kyllä täysin uskoa, että siitä elämästä on jäänyt sellainen vakava asenne, joka ei salli hassutella ja leikkiä niin paljon kuin pitäisi.
Hoidon lopussa minua kuljetettiin käytävää pitkin, jossa oli egyptiläisiä maalauksia seinillä. Oli huone, jossa oli arkku ja minut asetettiin siihen. Energiat virtasivat voimakkaana.
Hoito oli kaiken kaikkiaan mahtava kokemus! Jäi sellainen ihana valoisa rakkaudellinen olo ❤
Kiitos ❤️ Kiitos 💜 Kiitos 💙
Teet mahtavaa työtä! Lämpöistä ja rakkaudellista loppukeväästä ja kesää toivottaen.
Tarja
Heippa Marjut, ja tosi paljon kiitoksia! Sieltähän löytyi paljon hoidettavaa ja asiaa, joka resonoi ja jota on tullut pohdittua viime kuukaudet. Hyvin osuvia juttuja 🙂
M

Treffit oppaan kanssa + tarotkonsultaatio

Tässä noin tunnin kestävässä tapaamisessa Sinulla on mukanasi 3-5 kysymystä tai

teemaa, johon haluat oppaalta/enkeliltä ja alitajunnaltasi ja korkeammalta

minuudeltasi vastauksia. Istumme siis pöydän ääreen ja pienen alkuhiljentymisen/

virittäytymisen jälkeen kanavoin opastasi ja ns keskustemme yhdessä mieltäsi

askarruttavista aiheista. Samalla voit itsekin kuulostella miltä oppaan läsnäolo aurassasi tuntuu.

Treffit oppaan kanssa -tapaamisen hinta on 70 euroa.

SUOSITUIN JA MONIPUOLISIN KONSULTAATION MUOTO ON  YHDISTELMÄ:   ”OPASTREFFIT & KRISTALLIVALOHOITO/OHJATTU RENTOUTUS/ENERGIA”  (mukana myös Tarot-kortit)

KESTO TUNNIN JA HINTA 75 E.Tässä katselemme hieman myös chakrojasi ja peilaamme teemojasi näin.

OPASTREFFIT  MYÖS KVANTTIANTEEKSIANTO-TEEMALLA PERUSTUEN PYHÄN HENGEN OHJAUKSEEN. KESKUSTELEMME TEEMOISTASI JA KUUNTELEMME MITÄ KORKEAMPI NÄKEMYS KYSYMYKSIISI VASTAA. JOSKUS VASTAUKSET SAATTAVAT TODELLA YLLÄTTÄÄ! 🙂 JOS IHMEIDENOPPIKURSSI, RENARDIN KIRJAT TAI EI-DUALISTINEN OPETUS KIINNOSTAA, TÄMÄ ON SINUA VARTEN! TUNNIN KONSULTAATIO MAKSAA 60e.

PYRAMIDIHOITO & KRISTALLIVALO; MERKABA-VALOKEHON JA SEN KORKEAMPIEN MUOTOJEN AKTIVOINTIA VALORENTOUTUKSEN JA ENERGIAN KEINOIN. MUKANA MYÖS AIVOPUOLISKOJA TASAPAINOTTAVA MUSIIKKI. 60 MIN / 65 E. 

 

ETÄNÄ:

PUHELINVASTAANOTTO Tarot & intuitiivinen näkeminen (Oppaat mukana)

Otan puhelinvastaanoton jälleen käyttöön, jotta kauempanakin asuvien on mahdollista saada apua kauttani. Laita sähköpostia marjut.moisala@gmail.com, niin sovimme soittoajan ja saat samalla maksutiedot ja numeron. Maksu ennen puhelua. Hinta: n. 50 minuutin konsultaatio maksaa 50 e. Varaa muutama teema tai kysymys sydämellesi/mieleesi ennen puhelua ja juttelemme niistä sekä yhdessä, että henkitason kanssa. (Huomaathan että nämä puheluajat toimivat parhaiten kun molemmmat ovat juonessa mukana, eli juttelemme teemoista, jotka ovat ajankohtaisia elämässäsi juuri nyt.)

HENKISEN KASVUN OHJAUSAJAT  2 h  95 euroa. Voi sisältää meditaatio-ohjausta, intuition käytön opettelua tai mitä tahansa juuri Sinä nyt tarvitset. Opastason tuella tietenkin.

HUOM. JOS OLET ALAIKÄINEN, MUISTA KYSYÄ SUOSTUMUS HOITOON/KONSULTAATIOON VANHEMMILTASI!

 Ajanvaraus: sähköpostilla MIELUITEN marjut.moisala@gmail.com,

tai p.050 3431284 (mieluiten tekstari)

Sähköposti on kätevin tapa lähestyä, luen sitä päivittäin.

Tarot- lukemukset useilla erilaisilla korteilla!

  

20-25 minuuttin videoviesti oppaaltasi!

Huom. Jos et pääse käymään ja haluat viestin oppaltasi tai enkeliltä, laita 2-3 kysymystä minulle sähköpostilla ja saat videon, jossa kanavoin opastasi tai enkeliäsi. HUOM Kysy ennakkoon onko näiden tekemiseen aikaa <3 Videon hinta 35 e.

marjut.moisala@gmail.com

 

 Jos kodissasi on ylimääräisiä ” vuokralaisia” voit pyytää minut katsastamaan tilat ja tekemään puhdistuksen tiloihin.. 🙂 Maksu tapauskohtaisesti.

 

KAUKOHOIDOT

Teen myös kaukohoitona Reiki & Sekhem-hoitoja SEKÄ Lootus-vihkimyksiä, joista etusivulla on tietoa. Kysy näistä hinnat erikseen: marjut.moisala@gmail.com

Esim. SEKHEM MESTARIHOITO ETÄNÄ: Katsomme samalla chakrasi ja saat voimakkaan hoidon Sekhemin mestareilta. Hoidon jälkeen kirjoitan kokemani sähköpostiisi. Maksu 50 e / 50 min. Katso palautteita tästä hoidosta ylhäältä Sekhem-mestarihoito kohdasta.

Vastuuvapauslauseke!
Solarel Marjut Moisala tmi:n  palvelut auttavat sinua tuntemaan Itsesi paremmin ja luottamaan intuitiosi ääneen. Ne voivat auttaa myös parantamaan eri tasoisia häiriöitä chakroissa ja kehoissa. Hoitoja eivät kuitenkaan ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairaustapauksissa. Eli luota Itsesi ja oppaidesi lisäksi myös terveydenhuollon ammattilaisin, kun on kyse akuutista tai pitkäaikaisesta sairauden hoidosta.