KIRJANI JUMALATTAREN PALUU JA SAMSARA ON NIRVANA

Jumalattaren paluu  tulee painosta lokakuun alkupuolella

ja nyt Sinulla onkin  mahdollisuus tilata tätä kirjaa ennakkoon hintaan 20 e (postikulut 2 e lisätään). Kirjan sivumäärä ja muoto tulee olemaan samantyyppinen kuin Adamon ja Amenhotep-kirjoissa,muutama värikuva joukossa enemmän.


Kirjan teemana Pyhä Feminiininen, Uuden ajan aamunkoitto jolloin Jumalatar palaa takaisin tietosuuteemme. Tämän paluun olen hyvin selkeästi havainnut tehdessäni selvänäköisiä chakrakartoituksia ja sama näkyy NIIN naisten KUIN miestenkin järjestelmissä, tietenkin…:)
Sama tapahtuu yksilötasolla, mutta myös kollektiivisesti, yhteiskunnassa ja uskonnoissa /henkisyydessä. 

Patriarkaalinen aika on todellakin väistymässä askel askeleelta Pyhä Äidin lempeyden tieltä. Tunnetko tämän itsessäsi?  Egosta sydämen viisauteen ja intuitioon…?

Yllä  kirjan kansikuva, jonka on maalannut IHANA,enkeli  Anne Pummila.(http://www.sainga.fi )
Ja tässä alla takakansitekstiä:
Pelko ohjaa vielä askeltemme kulkua menemisen ja tulemisen valtateillä, mutta nyt Jumalattaren palatessa huomaat kuinka Jumalatar ja Jumala sinussa yhtyvät kadoten toisiinsa ja samalla yhtyvät kaikki vastakohtaparit, joita mielesi on koskaan keksinyt muodostaa. Kuuma ja kylmä yhdistyvät, mies ja nainen erillisinä sulavat tosiinsa, moraali häviää yhdessä moraalittomuuden kanssa  ja paha saa palkkansa, eli anteeksiannon siunauksen Sinussa.  Tämä on askel dualistisesta maailmankäsityksestä Ykseyteen.

Näin syntyy Uusi Ihminen, ei enää egon ja Korkeamman Itsen kaksinaisessa ohjauksessa taapertava ajallinen kuolevainen, vaan jotakin ihan muuta. Ykseys ja rakkaus ilman rajoja.

Tehdessäni selvänäköisiä chakrakartoituksia kahdenkymmenen vuoden ajan, olen havainnut  tämän muutoksen niin naisten, kuin miestenkin  chakrajärjestelmässä. Sama on havaittavissa myös yhteiskunnan arvoissa ja rakenteissa, henkisyydessä ja uskonnoissa. Patriarkaalinen aika on väistymässä antaakseen tilaa kanssahallitsijalleen Pyhälle Äidille.

Tämän kirjan myötä astut yhä voimallisemmin egomielen ohjauksesta sydämesi viisauteen.Olitpa nainen tai mies, Pyhä Äiti herää unestaan,  – Sinussa.

Kirjan avainsanoja: Pyhä Feminiinisyys, Tantra, myötätunto, ei-dualismi eli kaksinaisuuden ylittäminen, lempeys, rakkaus ja Kundaliini.

Kirjan tilaukset: marjut.moisala@gmail. com, KERRO samalla haetko kirjan sen saavuttua hoitohuoneeltani vai haluatko POSTITSE. jolloin liitä mukaan POSTIOSOITE SEKÄ  TIETO HALUATKO OMISTUSKIRJOITUKSELLA ITSELLESI, VAI EHKÄ JOLLEKIN TOISELLE. KIRJA JULKAISTAAN BOD.N KAUTTA  JA ON TILATTAVISSA MYÖS SIELTÄ, SEKÄ NETTIKIRJAKAUPOISTA. www. bod.fi  (löytyy myös e-kirjana)
Myös Jumalattaren arkkityyppejä käydään läpi tässä teoksessa.
Otteita kirjasta:
HENKISESTÄ KASVUSTA

“Henkinen kasvu on mahdottomuus. Miten henki voisi kasvaa, jos se ei koe mitään muutoksia. Luulemme aikamme, että voimme kasvaa henkisesti lisäämällä itsemme pinnalle uusia asioita ja mielen tason ymmärrystä. Käymme sata kurssia ja luemme tuhat kirjaa henkisen kasvun maailmoista. Samaan aikaan mielemme luo tuhat uutta uskomusta siitä mitä henkinen kasvu on, tai mitä se ei ole. Näiden uskomusten usein ristiriitaisessakin aallokossa soudellessamme ei rantaa näy. Näin egomme siis kehittyy henkisesti…

Kun viimein olemme saaneet tarpeeksi tästä kaikesta huomaamme, ettei ole mitään etsittävää tai löydettävää, ei mitään ulkopuolellamme. Sen jälkeen alkaa todellinen kaivautuminen sisälle päin, henkeen.

Alamme poistaa vanhoja opittuja totuuksiamme elämästä. Se alkaa kyseenalaistamisella.”

 

ELÄMÄN TARKOITUKSESTA

 ”Jumala ja Jumalatar leikkivät ikuisesti tietoisuudessa ilmeten spontaanisti, kietoutuen toisiinsa ja taas eroten. Onko elämän tarkoitus siis leikkiminen?

Mitä jos niin olisi, olisiko se liikaa vakavalle totuuden etsijälle? Hartaat kirkon isät esimerkiksi kautta vuosisatain ovat tahtoneet tehdä henkisyydestä jotakin hyvin juhlallista ja vakavaa. On seremonioita ja pyhiä lauluja, jotka ovat kauneudessaan vertaansa vailla, mutta on myös niitä toisenlaisia. Tulikiven katkuisia saarnoja syntisyydestä ja saatanasta.

Elämä maassa on tuskin koskaan vain hyvää taikka vain pahaa, vain kaunista taikka rumaa. Vaan kaikkea tätä yhtä aikaa ja samalla ei mitään. Ei mitään, mistä voi ottaa kiinni. Ei mitään minkä voi laittaa kehyksiin tai josta vois sanoa: “Tämä se on. Tämä on elämä.”

Et voi vangita elämää etkä sen tarkoitusta. Se on aina ja ikuisesti vapaa. Ja niin olet sinäkin. Olet sitä mielesi taustalla. Sen muodostamien käsitteiden taustalla ja väleissä. Sydämesi syvyyksissä, Rakkautena Jumalasi sylissä. Aina ja ikuisesti nyt.”

 

PYHÄ ÄITI

Pyhän Äidin ominaisuuksista lempeys on tunnetuin. Se tunnetaan vaikkapa Jumalallisen Äidin roolin kautta. Kristustietoisuus syntyy Äidin kautta, oletko ajatellut sitä koskaan näin? Jumalan poika tai tytär on Kristustietoisuus sydämessäsi, ja sen synnyttäjä sinussa on Pyhä Äiti.

Kuvahaun tulos haulle valkoisen lootuksen laulu kirja

Samsara on Nirvana-kirja kuljettaa sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä.Kirja ilmestyi 08/2016.

Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla. Onko Nirvana, vapautus, kuitenkaan aina tavoittamattomissa? Onko se aina askeleen päässä siitä missä sinä olet? Henkinen etsintä saattaa olla kärsimystä silloin, kun ei uskalleta pysähtyä ja kohdata elämää kaikkinensa ja avata Pandoran lipasta, joka on pysynyt suljettuna. Tule ja avaa oma Pandoran lippaasi tämän kirjan myötä! Ovh 22 e + postikulut. MESSUILLA ALEHINTAAN!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *