KIRJANI PYHÄ IHMINEN JA ARTIKKELI UTRASTA 2017

Tekstiin lisättävä kuva 1

Sinä Olet Pyhä!

Kirjan olen kirjoittanut yhdessä oppaani Akenatonin kanssa inspiroituneessa tilassa. Teos on tullut jatkamaan Valkoisen lootuksen laulu – teoksen teemaa Vihkimystiestä, jolla me ihmiset olemme. Tästä kirjasta saat todennäköisesti myös tietoa, jota et muualta juuri ole lukenut…Aiheinaan  Sirius – vihkimyksissäkin koetut Merkaba valokehon ja sen muiden valomuotojen aktivoituminen (MerKaRa), moniulotteinen DNA, ANKH- elämänavaimen merkitys ylösnousemuksen tiellä SEKÄ kerromme siitäkin, mitä erilaisia reittejä on pois järjestelmästämme sitten, kun olet sen jättämässä. Ennen kaikkea tietenkin Akanton muistuttaa meitä Armon ja Rakkauden tärkeästä merkityksestä planetaarisen vihkimyksen tiellä. Tässä alla kirjan takakansiteksti:

Tekstiin lisättävä kuva 2
Tämä teos on tullut jatkamaan Amenhotep – Valkoisen Lootuksen Laulu – kirjassa kuvattua vihkimysten tietä. Opit mitä Siriuksen aurinkovihkimyksissä tapahtuu sekä saat tietoa Merkaba – valokehosta sekä sen korkeimmista muodoista.Tieto johtaa lopulta oivalluksiin ja se juuri on järjestelmämme Vihkimystien tarkoitus; siirtyä tiedosta ja oivalluksista lopulta olemisen tilaan, jossa ei-oleminen on väistämätön osa kokonaisuutta. Tyhjyys ja täyteys ovat Yksi.
Akenaton puhuu kirjassa tähän tapaan;

”Kun luovut siis edes hetkeksi kaikesta, mitä olet koskaan oppinut ja suostut olemaan hiljaa, voit kuulla Todellisuuden kuiskaavan nimeäsi ja tuo nimi ei ole sanojen maailmassa kuultavissa, eikä siitä peräisin. Se nimi on todellinen syvä olemuksesi kaikkien niiden nimien taustalla, joilla sinua on eri elämissä kutsuttu. Todellinen nimesi elää hiljaisuudessa ja siltä se löydetään.

Kun kerrankin kuulet Sydämessäsi Nimettömän Nimesi lausuttavan, se on kuin tuhat aurinkoa syttyisi taivaallesi. Tätä voidaan kuvata myös nimellä Sahaja Nirvikalpa Samadhi tai Pyhä hetki, mutta samapa se miten sitä kuvataan, sillä tosiasiassa sitä ei voida kuvata mitenkään. Voidaan vain antaa pieniä vinkkejä oikeaan suuntaan.

Kun Neter kannen kuvassa tarjoaa elämänavainta ihmiselle, se tarkoittaa juuri sitä kaikkea mistä tämä kirja kertoo;  Tietoista yhtymistä Korkeampaan Itseen ja samalla myös moniulotteiseen chakrajärjestelmään ja  12 – säikeiseen DNA: n ja sitä edustavien Neterien eli jumaluuden arkkityyppisten valokoodien aktivoitumista olemuksessa.

Ja tästä todella syntyy Pyhä Ihminen.”

Kirjan voi nyt  tilata minulta hintaan 20 euroa, postituksiin lisätään postimaksu noin 3e. Kesän 2017
Ultra-päivillä Kuortaneella Sirius vihkimys ja Merkaba- aktivointi. Ultra myy kirjaa omalla osastollaan.