IHMEIDEN OPPIKURSSI JA KVANTTIANTEEKSIANTO

Tällä sivulla kerron miten itse kohtasin aikoinani Ihmeiden oppikurssin ja miten se on elämääni ja ajatteluani muuttanut. Tutustuin IOK:n edustamaan ajatusmalliin jo ennen kuin sain kirjan käteeni. Nuoruudessani Ramana Maharsin opetukset ja Paul Bruntonin kirjat avasivat mieltäni ei-dualismille, mutta varsinaisesti vasta IOK:n opiskelu ja varsinkin tehtävien tekeminen käänsivät voimallisesti mieltä ”oikeinpäin.” Egon johdattamana elämme peilikuvamaailmassa Liisa Ihmemaassa sadun tavoin. Ihmemaassa pelikorttikuningatar tarjoaa meille kakkua ”eilen ja  huomenna, mutta ei koskaan tänään”… aivan kuten egomme, jonka iskulause kuuluu: Etsi, mutta älä löydä!
 Kuvahaun tulos haulle alice in wonderland queen
IOK ilmestyi suomen kielellä 22.11.2002 ja ennakkoon tilasin kirjan heti kun se oli mahdollista. Lukemiseen ja tehtävien tekemiseen kului ehkäpä noin puolitoista vuotta, mutta senkin jälkeen IOK on kuulunut koko ajan käsillä olevien teosten joukkoon. Aina sieltä löytyy vastaus mieltä vaivaavaan harhaan. Kuitenkin tietenkin myös muut opetukset, kuten Tiibetin buddalaiset opetukset ja Oneness – yliopiston opit ovat olleet tuomassa kohden totuutta siitä kuka Olen.
 Kuvahaun tulos haulle acim
Vuonna 2016 löysin Lisa Natolin, joka David Hoffmaisterin ohella on yksi parhaimpia IOK – opettajia, joihin itse olen törmännyt. Lisan 40-days ohjelman suorittaminen netin kautta antoi uutta puhtia myös IOK.n opiskelulle. Kun Kvanttianteeksianto -ryhmän kanssa kävin vielä läpi tehtävät ja teemat yhtenä Pyhän Hengen oppilaista, niin koin saaneeni vankan pohjan olemiselle ilman rajoja ja keskusta.
Tyhjyys on muoto, muoto on tyhyyttä – sydänsutra sai konkretiaa kokemusmaailmassani. Lisäksi käyttämämme Kuoren läpi valoon – tehtäväkirja avasi paljon roolien ja uskomusten maailmasta. Meidän ei todellakaan tarvitse uskoa egomielen höpinöitä, eli emme ole ajatuksemme tai emootiomme. Nämä aallot tietoisuuden meren pinnalla häiritsevät meitä vain, jos sisällämme on joku, joka niihin uskoo.
 Aiheeseen liittyvä kuva
Pyhät hetket eli egon ja liikkuvan mielen kuoren murtumiset ovat sävyttäneet henkistä matkaani viimeiset vuosikymmenet, 22 – vuotiaana aloitin meditaation ja koen meditoinnin edelleen tärkeänä osana omaa tietäni, sillä aina uusia tasoja,hyvin hienovaraisia,avautuu kun mieli on hiljaa. Kuitenkin yhtä tärkeitä on mielen uudelleen ohjelmointi, jota IOK opettaa tehtävien myötä.
Tiedän monia ihmisiä jotka väittävät lukeneensa kirjan ja tehneensä tehtävät, mutta kun keskustellaan asiasta niin selviää, että he ovat kerran lukeneet tehtävät läpi ja ymmärtäneet ne teoriatasolla, mutta eivät koskaan TEHNEET niitä, kuten pyydetään tekemään: teoria on vasta ensimmäinen valmistava askel, tarvitaan myös tekeminen. Muutoin asia jää pintapuoliseksi eikä muutosta eli illuusion hajoamista tapahdu.
Kuvahaun tulos haulle acim holy moments
Itse olen tekemässä tehtäviä taas uudelleen. Aina uusia kerroksia harhasta joutaa vapautumaan. Suosittelen IOK.ta ja muita ei-dualistisia kirjoja kuten myös oppaani Adamonin kolmea kirjaa; Adamonin aika – kaikkien unien loppu, Todellisuudesta unimaan kielellä sekä Pelosta rakkauteen lukemista. Hyvä johdanto IOK:n ajatusmaailmaan on Gary Renardin Maailmankaikkeus katoaa ja  kaksi muuta kirjaa Garyltä ja hänen ylösnousseilta mestareiltaan. Koen että Garyn kirjat edustavat puhdasta ei -dualismia, muunnetun ei-dualismin sijaan.
 Aiheeseen liittyvä kuva
Itsekin kamppailin pitkään New age- opetusten kanssa ja yritin mielessäni sovittaa niitä ei-dualistiseen ajatusmaailmaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Viimein oivalsin, etteivät pelko ja rakkaus voi todellakaan olla olemassa samaan aikaan, aivan kuten ei nainenkaan voi olla raskaana vain vähän..Se on joko tai… Tästä huolimatta en kuitenkaan tahdo mennä myöskään fanaattisuuteen ei- dualismin suhteen. Ilmiömaailmaa kieltämällä tai jopa halveksumalla emme voi siitä päästä. Illuusio ei katoa kiroamalla vaan rakastamalla ja näkemällä sen lävitse 🙂
Ryhmässä kysyttiin  miten moniulotteinen DNA ja muut maailman tason asiat sopivat tähän yksinkertaiseen ja selkeään henkiseen tiehen. Näin vastasin:

Jeesus toteutti  myös Valokehon, eli muunsi olemuksensa elementit valoksi eikä mitään jäänyt jäljelle. Samoin teki raamatun Elias. Tätä samaa ilmiötä kutsutaan esimerkiksi buddhalaisten ja hindujen keskuudessa Sateenkaarikehoksi. Eli sateenkari on juuri nuo elementit, jota liittyvät chakroihimme.

Kuvahaun tulos haulle rainbowbody

Onenesissa on ykseyden siunaus ja sen piirissä tuo sisäinen ”ystävä/ mestari” eli Jumala meissä nähdäänkin joskus ulospäinkin voimakkaana valkoisena tai kirkkaana valona. Luulenpa, että tuollainen valoksi kasvamisprosessi on pidempi kuin yksi elämä tässä ilmiömaailmantasolla. Ehkä monet henkiset ihmiset eivät edes tiedosta harjoittavansa valokehoa, mutta alkavat monesti normaalin meditaation/henkisten harjoitusten myötä saada valokokemuksia, kuten esim Drunvalo Melkhizedek ja eräs tuntemani joogi, molemmat ovat kokeneet tuon ”valo loista päässä” kokemuksen kuten minäkin.

Tiibetissä on tosiaan edelleen (ja varmasti muuallakin) ihmisiä, jotka luovat valokehoaan ja oppaamme Dharamsalan matkalla tosiaan kertoi tavanneensa nunnia, joiden keskuudessa tämä ilmiö on yleinen.Kuvahaun tulos haulle body of light

Yhteenveto: Kuten Adamonkin sanoo, emme voi torjua tai kieltää ilmiömaailman tasoa myöskään henkisyydessämme,siten kehot kuuluvat siihen ja ne me transformoimme, vaikka eri menetelmät lähestyvät asiaa omalta kannaltaan. Atlantislais-egyptiläinen tapa kutsua valokehoa on Merkaba ja muut sen muodot ja moniulotteinen DNA liittyy siihen.Se liittyy  todennäköisesti myös  buddhalaiseen tapaan toteuttaa itsensä valona, vaikkei siitä ehkä ole niin paljon mainintoja. Nämä ovat salaisia opetuksia hyvin monessa perinteessä. Jeesus kuitenkin muutti fyysisen kehonsakin valoksi ja esiintyi fyysisin silmin nähtävänä muotona joillekin oppilailleen kuolemansa jälkeen.Aiheeseen liittyvä kuva

Samoin teki esim Paramhansa Yoganandan mestari, joka tuossa kirjassa hyvin kertoo omasta olinpaikastaan kuolemansa jälkeen, että hän on ”Lokalla” joka on oma maailmansa ja jossa hän toimii mestarina ja auttajana, mutta toteaa sitten, että ”Kuten muutkin maailmat, tämäkin maailma on vain  mielessä oleva kuvajainen ja tulee häviämään kun sen aika on..” Eli kaikki maailmat ja muodot OVAT unta, mutta ei-dualismin ansa on se, että kiellämme ne ”ei todellisena” silloin kun ne VIELÄ tuntuvat meille todellisilta, aivan kuin laittaisimme kätemme nuotioon,  koska olemme jo tiedon tasolla oppineet, ettei tuli polta koska se on ”vain mielessä” ja osa itseämme.

 Aiheeseen liittyvä kuva

No kyllä se polttaa, jos vielä uskomme sen polttavan, eli emme ole KOKEMUKSEN ja varmuuden tasolla vielä saavuttaneet tulen polttamattomuuden tilaa.

Toivottavasti tämä hieman selventää hämmennystä siitä. miksi pitää tehdä vielä jotakin harjoituksia, vaikka ”kaikki onkin  unta ja illuusiota.”

Kuvahaun tulos haulle hermit

Toinen asia, jota kysyttiin: ”Miten nyt sitten tämä maailma, pitääkö jättää kaikki…ja lähteä erakoksi Himalajalle eli vetäytyä pois maailmasta” 🙂 On hyvä meidän kaikkien muistaa asia,  mitä IOK tähdentää koko ajan: Muutokset joita teemme TEHDÄÄN MIELESSÄ, ei maailman tasolla. Maailmantasolla ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, vaan elää kuten ennenkin, mutta olla vain tietoinen.Tosin, kun mielessä tapahtuu muutoksia, niin se kyllä heijastuu myös maailman tasolle, mutta antaa Pyhän Hengen pitää siitä huolta. (Juha Kuvajaisen kirjassa on paljon selitystä nimellä ”tasojen sekaannus”.)

Kuvahaun tulos haulle vegan or meat

Ei tarvitse siis vaihtaa kahvia vihreään teehen tai pihviä salaattiin, tai mennä vuorelle meditoimaan, ei sen takia, että valaistuisi…Vaan paremminkin on hyvä tutkia onko salaatin muoto yhtään sen todellisempi kuin pihvin muoto, tai onko kaksinaisuudessa yksin vuorella oleminen tehokkaampi harjoitus, kuin oleminen ihmisten parissa heitä siunaten. Eli olemme tulleetkin nyt erään  tärkeän asian piiriin. Tuo asia on nimeltään ”henkinen ego”. Miten ego yrittää olla henkinen ja tekee siitä uuden konseptin mieleen ja konseptit eivät meitä vapauta…vai mitä?

 Kuvahaun tulos haulle forgiveness quotes

TOKI on hyvä eettisesti ajateltuna välttää aiheuttamasta kärsimystä elämille ja voi olla hyvä terveyden kannalta juoda vihreää teetä, mutta nämä eivät varsinaisesti (enää tällä tiellä jolla olemme) kuulu valaistumiseen tai valaistumattomuuteen.

Kaikki on suhteellista tässä maailmassa, kuten olemme huomanneet. Jos tiibetin munkin olisivat syöneet vain kasviksia, niin ei heitä ehkä enää olisi, koska siinä ilmanalassa ei kasvikset kasva. Mutta tämä ei voi vapauttaa meitä valitsemasta ”oikein” sillä meillä on sellainenkin vapaus valita, kun kaupat ovat kasviksia pullollaan. Kuitenkin nämä tosiaan ovat triviaaleja asioita, paitsi jos vaikkapa lihan syönti aiheuttaa lisää syyllisyyttä, niin silloin siitä on syytä luopua? Ydin on kuitenkin se, että muoto on aina seurausten taso ja todellinen työ tehdään mielessä/tiedostamisessa/hegessä/Rigpassa

 Kuvahaun tulos haulle quantum forgiveness quotes
Mitä on Kvanttianteeksianto?

Kvanttianteeksianto luhistaa aikaa ja siten nopeuttaa palaamistamme kotiin eli henkeen. Osia käsikirjoituksistamme jää aktivoitumatta.Kvanttianteeksianto ei ole dualistista vanhakantaista anteeksiantoa, siinä ei ole minää, joka antaa anteeksi sinulle, vaan anteeksianto on asenne elämän kaikkiin asioihin. Tämä voi johtaa onnelliseen uneen, mutta se on vain sivuseikka. Tarkoituksemme ei ole jäädä lillumaan onnellisenkaan uneen, vain todella herätä unesta. ” Koko blogiteksti aiheesta on luettavissa:

http://onrakkaus.blogspot.fi/2016/06/kvanttianteeksianolla-vapauteen.html

https://www.youtube.com/watch?v=RsN6yXKPazo&feature=em-upload

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *