MARJUTIN MANDALA eli punainen lanka henkisellä tielläni

 

Henkinen kasvu on kasvamista omaksi Itseksi. Parhaimmillaan se ei ole minkään uuden lisäämistä  olemukseen, vaan sipulimme kuorimista kerros kerrokselta, jotta sisäinen valo pääsee loistamaan. Tietoa on tarjolla nykyään todella paljon, mutta tuoko tieto valaistumisen?  Ihminen tarvinnee myös tietoa henkisistä lainalaisuuksista, mutta pelkkä tieto ei riitä. Tarvitaan myös ymmärrystä, josta lopulta seuraa se kolmas vaihe, Oivallus! Oivallus siitä Kuka Sinä Olet.
Minun henkinen tieni maailmailmiössä on tullut tämän sivun mandalan reittejä.(alaosassa sivua tarkemmin) Muistan osan jälleensyntymiäni ja noissa elämissä saadut kokemukset ja oivallukset ovat mukanani myös tämän elämän henkisellä tiellä ja koulutustyössäni. Atlantiksen Kultainen aika on jälleen palaamassa tietoisuuteemme. Siellähän se kaikki tapahtuu, tiedostamisen kentässä. Vaikka Atlantis ei nousisikaan fyysisesti esille meren sylistä, se nousee nyt näinä aikoina voimallisesti tiedostamisemme kentässä, sillä olemme nyt tietoisuuden spiraalilla samassa kohdassa, jossa suuri unohdus tapahtui.Tämä liittyy myös DNA.mme yhä laajempaan aktivoitumiseen ja 12-tasoisen chakrajärjestelmän aktivoitumiseen jokaiselle sopivalla vauhdilla. Mer-Ka- Ba-valokehon aktivoituminen on ajankohtaista yhä laajemmin ja keinoina tässä voidaan käyttää meditaatioita, valokehovisualisointeja, pyhää geometriaa, joka on mm. SEKHEMIN kultaisen valon tapaisissa energiasysteemeissä mukana niiden perustana.
Kiviterapia, Kristallit ja Valo-aktivoinnit  sekä tietenkin selvänäköiset chakrakartoitukset kuuluvat siis työhöni nykyäänkin jatkumona Atlantiksen ajalta.Yritykseni nimikin on sama nimi, joksi minua Atlantiksella kutsuttiin. Suurin apu joka tämänkaltaisten hoitojen tai meditaatioiden kautta voi saada, lienee kokemus kehottomuudesta, tai siitä, että kaikki kehomme ovat vain energiaa, aaltoliikettä ja tosiasiassa emme ole lainkaan kehollisia olemuksia, eikä tietoisuutemme ole kiinni kehoissa, vaan keho-ilmiö on tietoisuutemme sisällä oleva egomielen luoma harha.Jatkossa tulevat Atlantiksen aikaiset teknisetkin laitteet palaamaan käyttöömme, chakravalohoito-laite yhtenä niistä tulee olemaan myös minun hoitovalikoimassani jatkossa.
Ihmeiden oppikurssi ja muu ei-dualistinen opetus on omaa olemustani lähimäpänä tänä päivänä ja  näen, että tällaiset kehottomuuden kokemukset vievät eteenpäin myös IOK.n polulla, sillä egomielemme perustaa olemassaolonsa hyvinkin lujasti uskomukselle kiinteästä yksilöllisestä  ”kehollisesta minuudesta”.
Eknaton perheineen hengittää praanaa luodakseen valokehonsa..?
SEKHEM energia on ollut mukanani Atlantiksella ja Egyptin varhaisina aikoina. Näissä kulttuureissa olen myös käynyt läpi ns perinteistä planetaarista vihkimystietä,  tuollainen tiehän kestää useiden elämien ajan. Teosofia kertoo tästä enemmän heille, joita tämä kutsuu. (Lukuvinkkinä klassikko Haichin Vihkimys) Jo lapsena halusin kävellä tumma peruukki päässäni arvokkaasti  eli  leikin Egyptiläistä pappia tai papitarta ja välillä Pohjois-amerikan intiaanielämien muistot tulvivat mieleeni ja kaipasin kovasti henkisiä juuriani intiaanikulttuureissa, niin pohjois-amerikassa kuin etelä-amerikassa kokemiani kohtaloita. 
 
Maccu Piccu Perussa  tuntui mystiseltä paikalta, jonne halusin aina matkustaa, mutten uskonut oikein, että se olisi mahdollista minulle.. Sitten eräs ystäväni kertoi käyneensä siellä ja huomasin, että ” hei, sinnehän tosiaan voi mennä 🙂 ! ”Ja niinpä menin ja koin huikeita hetkiä. Matkat vanhoille  aiemmista elämänunista tutuille paikoille ovat olleetkin intohimoni ja juuri Mandalani paikoissa olen käynyt useasti, niin ulkoisilla kuin sisäisillä matkoillani. Egypti ja Intia ovat saaneet minut vieraakseen jo useaan useaan kertaan.Käytyäni neljännen kerran Egyptissä suutuin jo itselleni ja vakuutin, etten aijo enää sinne mennä tässä elämässäni, mutta mutta.. uusi matka taitaa jo siintää silmissä juurikin tuonne pyramiidien luvattuun maahan.
Atlantiksella ja Egyptissä palvoimme Yhtä RA´n  auringonjumalan nimellä, Amon-Ra, Aton-Ra, Ra-Hotep.. ja Perussa taas Inti-nimellä. Myös esi-inkat omasivat korkean henkisenkin tietämyksen ja molemmat maathan olivat Atlantiksen ”siirtokuntia”,  joihin tietoa ja asukkaitakin siirrettiin ennenkuin Atlantis lopullisesti vajosi meren aaltoihin. Ja tietenkin tietoa ja tietämystä siirrettiin myös muihin maaplaneetan osiin. Samankaltaiset mysteerit ja symboliikka eivät tietenkään ole sattumaa, tämän voi havaita jo vaikkapa vain eri kulttuurien luomismyyttejä tutkimalla.  
 Kuvassa muinainen tähtienlähettiläs?
Tähteläiset juureni ovat tutustuttaneet eri kulttuureissa myös niin kutsuttuiin Jumalan Poikiin, eli korkeampien järjestelmien olentoihin, jotka ovat olleet mukana mm. tuomassa asutusta tälle planeetalle ”aikojen alussa” ja opettamassa maan ihmisille rakentamista, teknologiaa, parantamista ja mitä milloinkin. Pyramiiditietoisuus esimerkiksi sisältää paljon enemmän kuin ihmiset vielä tässä maailmanajassa ovat huomanneet, vaikka paljon jo tiedetäänkin. Kuten monet lukijat ymmärtävätkin, olivat pyramiidit vihkimyksen paikkoja eivätkä hautoja. Ja ovat sitä edelleen. 
Pohjois-amerikan ja Etelä -amerikan intiaanikulttuureissa olen toiminut saman ryhmän kanssa, joka nytkin kuuluu elämääni. Koen Kultaisen Kotkan henkiseksi isäkseni. Hän tulee suuren intiaanipäällikön hahmossa, valkoinen sulkapäähine ulottuu maahan saakka. Yleensä hänen energiansa on hopeinen ja kimaltava. Kotka-ryhmän kanssa/pyynnöstä olen järjestänyt mm kesällä 2011 Kotkan henki-tapahtuman, josta on tarinaa näillä sivuilla. Jo vuosia sitten kanavoin myöskin opetustekstin nimeltä Kultaisen Kotkan Kutsu ja monien jännittävien sattumusten kautta on tuo teksti jälleenlöytynyt ja tulen sen tuottamaan pian myös kirjaksi. Kirjan ilmestymisen myötä alkaa myös Kultaisen Kotkan opintopiiri, jossa käsitellään henkisen kasvun osa-aluita, meditoidaan ja kanavoidaan Kotka-ryhmää. Rakkaus äitimaahan ja toisiimme on Kultaisen Kotkan pääsanoma meille lapsilleen. Lisää hänen viisauttaan omalla sivullaan.
Tiibetin buddalaisuus kuten myös zen-buddalainen ajatusmaailma on ollut tässä elämässäni minulle läheisin tapa hahmottaa ihmisen henkinen rakenne ja kasvu  Intian Vedojen ja joogan sekä chakratietouden lisäksi. Buddalainen tapa ”selittää todellisuus” kuten myös vanhat Vedatekstit ovat olleet tärkeä askel ei-dualististen opetusten omaksumiseen. Intian viisaista  Ramana Maharshi on vaikuttanut minuun eniten. Hän oli myös Paul Burtonin mestari ja itse saavutin yhteyden korkeampaan minuuteeni juuri Ramanan sydänmeditaatiota harjoittamalla.
 
Jooga on myös kuulunut elämääni 16- vuotiaasta saakka ja yhä edelleen koen sen yhdeksi parhaista tavoista tiedostaa omaa olemistani. Kundaliinin herättämisestä ollaan montaa mieltä, mutta maailman tasolla, en ole toistaiseksi vielä havainnut tietoisuuden laajenemista eli ymmärryksen laajenemista ilman, että kundaliini aukoo chakrajärjestelmää ja tuo meille käyttövälineitä syvempien olemisen tilojen kokemiseen.. Kundaliini on ”tulista vettä”, joka virtaa selkärangan kanavissa ja tuo valon.
Tähän mennessä, tässä elämässä olen tehnyt noin 2500 selvänäköistä chakrakartoitusta, joten  jonkin verran näkemystä ihmisen energiajärjestelmään ja kehokuvajaiseen on jo kertynyt.
 
Ihmeiden oppikurssin opetus anteeksiannon välttämättömyydestä,  kuten myös oppaani Adamonin ei-dualistinen opetus ovat viime vuosiana vieneet voimakkaammin eteenpäin. Elämän näkeminen unena ja sen oivaltaminen, että kaikki mikä tapahtuu , tapahtuu tietoisuudessa eli mielessä, on kenties tärkeimpiä oivalluksia, joita ihminen voi saada ja se vapauttaa paljon energiaa alitajuisen syyllisyytemme poistamiseen.  Kuitenkin olen havainnut IOK-piireissä myös eräänlaista yksisilmäisyyttä sen suhteen, että VAIN Ihmeiden oppikurssi voi vapauttaa ja tuoda sovituksen. Sanotaan,ettei tarvitse enää mitään muuta, ei edes meditaatiota, jos vain opiskelee kurssia..
Ehkä niin on joidenkin kohdalla, mutta kuten Kurssi itsekin sanoo: Jokainen tie vie perille, mutta Kurssin merkityksenä suhteessa muihin henkisen kasvun teihin on se, että se säästää aikaa. Muutkin tiet toimivat, eivät keinojensa , mutta päämääränsä takia. Kurssi tarkoituksena on säästää aikaa, eli vapauttaa nopeammin jälleensyntymän pyörästä, mutta uskon, että vaikkapa buddalaisuuden  Om mani pedme hum-ajattelu, eli jokaisen ihmisen siunaaminen  on juuri tätä samaa anteeksiannon teemaa, vain hieman eri muodossa. Vaikka olemmekin Yksi, koemme ilmenevän maailman tasolla olevamme myös  erillisiä ja uskon, että jokaisella on oma tiensä kavuttavana hengen Himalajalle eli sinne korkeimmalle vuorelle. Siksi en itse pitäydy vain  yhdessä koulutusmallissa, vaan  tuon niitä henkisiä polkuja myös muiden saataville, joita itse olen kulkenut pisteeseen, jossa koen nyt olevani.
 
Dualistinen opetus toimii aikansa, kunnes kokija on kypsä oivaltamaan Oman todellisen olemuksensa syvyyden ja Ykseytensä kaiken kanssa. Kaiken, jota ei ole edes olemassa, muualla kuin kokijan tietoisuudessa.
Vaikka kaikki tiet vievät lopulta lähteelle, näen kuitekin, että Kristustietoisuus on asia, joka kantaa nyt eniten tässä ajassa, kun olemme tekemässä tietoisuuden kvanttihyppyä egosta sydämeen. Koen, että faarao Eknatonin aika Egyptissä oli ensimmäinen Kristustietoisuuden tulemisen aalto ja mestari Jeesus sekä Essealaisten yhteisöt jatkoivat tämän tietoisuuden juurruttamista planeetalle. Tämä on se ”uusi liitto”, joka meille on annettu, ja koen Kurssin opetusten olevan juuri tätä samaa..eli nyt meillä on käytössämme anteeksiantamisen voima, jotta maailmankaikkeutemme katoaa nopeammin, eli vapaudumme samsaran pyörästä, jälleensyntymisen kehästä ja  kärsimyksestä.
Koen, että yksi tehtävistäni on yhdistää erilailaiset henkiset tiet ja näkemykset toisiinsa. Jumala on aina se sama Jumala, kutsuttiinpa häntä Ra.ksi, Intiksi, Allahiksi tai Buddaksi. Ihmismieli on halunnut luoda uskontoja erottamaan ”minun uskontoni”  ”sinun uskonnostasi”, vaikka Yksi Jumala ei usko eroihin eikä todennäköisesti välitä millä nimellä sinä Häntä kutsut.  Kenties  mikään nimi ei voi häntä kuvata.  Erojen sijasta keskittykäämme yhtäläisyyksiin ja lopulta huomaamme, ettei eroja ole muualla kuin
egomielen luomassa erillisyyden harhassa.
 
Löydä sinäkin se kapea polku valoon maailmailmiön harhojen laaksosta.Toimikoon jokainen henkinen opetus jonka löydät oppaanasi aina sen matkaa, kuin tarpeen on.
Kun lapsi kasvaa luopuu hän leiluistaan ja niin myös ihmissielu luopuu ennen  pitkää opetuksista tai menetelmistä, jotka eivät hänen kohdallaan enää toimi. Kaikella todellakin on aikansa ja tässä maailmassamme tahtosi on vapaa valita itsellesi sopiva menetelmä ja tie kuljettavaksesi. Vaikka Henkesi tasolla mitään valintaa ei tehdä, olethan aina siellä, ”kotona” eli Jumalassasi.
 
Toivon, että voin auttaa sinua tielläsi kohden valoa, niillä menetelmillä, joista itsekin olen kokenut saavani apua. Jos minulle olisi tuotu eteeni IOK tai jokin vastaava ei-dualistinen opetus ollessani nuorena tai melkeinpä lapsenakin jo etsimässä totuutta elämän arvoitukseen, ei tuollaisesta opetuksesta olisi ollut minulle siinä hetkessä mitään arvoa. Pikemminkin se olisi hämmentänyt enemmän kuin auttanut. Olen siis kiitollinen kaikille askelille, joita olen astunut, sillä jokainen askel on tuonut lähemmäs omaa ydintäni. Valon ydintä, jossa kohtaavat niin Intiaanien Suuri Henki kuin Intialaisten Aatma. Itä ja länsi, pohjoinen ja etelä, tuli, ilma, maa ja vesi sekä tyhjyys, Kaikki siellä, Sisimmässämme.
Ja siellä Valon ytimessä mekin kohtaamme toisemme ja huomaamme, ettei meitä ole erotettuna toisistamme. Vain Yksi on.
Lähemmin siis seuraava kuva tuo esille sen tien, jota itse olen kulkenut henkisesti.
Toki kaikki inkarnaatiot, myös ne maallisemmat vievät eteenpäin, sieluhan tarvitsee
kaksinaisuuden kokemuksessa molemmat puolet kokemuksesta, jotta eheys syntyy.
Me ihmiset olemme ehtineet olla siis niin monessa mukana kirjavissa historioissamme. 
Vai olemmeko vain uneksineet tuon kaiken..