KIRJANI MUINAISET JA KOSMINEN PERHEESI

SYKSYN KIRJAUUTISIA 2015
Uusi kirjani MUINAISET ilmestyi Lokakuussa iloksemme. Kirjan kertojaääni on Atlantis-kirjastakin tuttu Era. Romaani kertoo kahdesta sisaruksesta, joista toinen saa edustaa egon ja varjojen valintoja, toisen kulkiessa Jumalan morsiamen tietä. Hinta 21 e. ENNAKKOTILAUKSET osoitetietojesi kera: marjut.moisala@gmail.com.
Omistuskirjoitus vain erikseen pyydettäessä, eli pyydä jos tahdot!
Kansikuva: Anne Pummila, www.sainga.fi
ultramuinisetjuttu
Ultrassa 11/2015 on kirjoittamani juttu moniulotteisuudesta ja kosmisesta perheestä. Lue juttu Ultrasta tai tästä alta.
Muinaisten myötä hyppäät aikakoneeseen kulkemaan Mayapoluille Tikatalin pyramidien varjoihin ja kirkkaaseen Isä Auringon loisteeseen. Ja kenties Sydämesi muistaa ajan, jolloin itsekin toisessa hahmossa kuljit noita polkuja ja katselit taivaalle odottaen Jumalten saapuvan lentävillä majoillaan.Näin sinäkin alat muistaa….Kosmisen perheen.
PS Yritin tällä kertaa kirjoittaa romaanin, jolla ei ole tekemistä aiempien elämieni kanssa. Tapahtumapaikaksi valikoitui Maya-kaupunki Tikatal, mutta kun myöhemmin tutkin asiaa huomasin, että Tikatalin asemakaava kuten sen näin, on täsmälleen sama kuin TIKAL- nimisen kaupungin asemakaava ja pyramidien paikka. Tikal tässä alla :) Onko tuttu paikka myös Sinulle?
Tekstiin lisättävä kuva 1

Muinaiset astronautit- teema on varmasti varsin tuttu meille ”Ultralaisille”, jotka olemme todennäköisesti myös Dänikenimme lukeneet. Erich von Däniken  lieneekin ehkä tunnetuin tämän teeman esilletuoja. Hänen kirjoistaan löytyy myös runsaasti kuva-aineistoa tästä aihepiiristä. Moni meistä ei kuitenkaan tarvitse kuvallistakaan vakuuttelua uskoakseen tai tietääkseen, että muinaisina aikoina Jumalan Pojat todella liikkuvat maan päällä ja kuten Raamattukin todistaa, he näkivät monesti Maan tyttäret ihanina ja halusivat ottaa heidät omakseen. Tapahtuneeko tätä vielä tänäkin päivänä? Ainakin näin jotkut kontaktihenkilöt ovat kertoneet. Moni Maan lapsi, tytär taikka poika, kokee edelleen näinäkin päivinä jopa sukulaisuutta Tähteläisiin. Tätä samaista teemaa olen käsitellyt tänä syksynä ilmestyvässä henkisessä romaanissani Muinaiset. Moni meistä ihmislapsista todellakin kokee olevansa Tähteläistä alkuperää. Koemme, että sukulaisemme ovat ”tuolla jossain” ja tähtikirkkaina iltoina katselemme taivaalle tuntien kaihoa ja kaipuuta omiemme pariin.

Työssäni näkijänä olen kokenut, että kun nyt olemme tulossa tai jo tulleet siihen kuuluisaan Kultaiseen Aikaan, meidän on aika muistaa tai paremminkin tietää keitä me moniulotteisina olentoina olemme. Ehkä ei olekaan niin, että me olemme ”me” ja Tähteläiset ovat ”he”, vaan olemmekin kaikki yhtä suurta perhettä, niin henkisesti kuin geneettisestikin. Meissä maanlapsissa on paljon samaa DNA.ta kuin esi-isissämme, jotka tulivat tuomaan elämän siemen maahan. Mutta myös henkiseltä rakenteeltamme olemme samanlaisia, emme vain ole aiemmin kovin hyvin sitä muistaneet.  Lieneekö muistin pimentämisellä jokin korkeampi tarkoitus ? Ehkä emme ole myöskään Halunneet muistaa aiemmin. Olemme halunneet kasvaa pimeyden ja kovien kokemusten myötä valoon. Vai olisiko jopa niin, että jotkut tahot eivät ole halunneet meidän muistavan? En väitä mitään, mutta kysyn vain 🙂
Kun luet Muinasia toivon, että se herättää jotakin syvältä sisimmistäsi. Toivon, että Sinäkin alat muistaa ajan, jolloin ehkä kuljit vaikkapa Inkapolkuja taikka joitakin muita pokuja ja katselit taivaalle sydän sykähdellen ja odotit sukulaisiasi kylään. Taikka saatoit odottaa taivaallisia arkkitehtejä rakennusprojektiasi vauhdittamaan, taikka opettajiasi erilaisten taitojen aluella tulemaan ja opettamaan, kuten vanhemmat veljet ja sisaret tekevät, lempeästi ja kärsivällisesti. Myöhempinä aikoina, kun tämän planeetan piiriin saapui myös niitä ”vääriä valtiaita”, olet saattanut kokea pelottavia asioita Tähteläisten taholta ja luottamuksesi on kärsinyt. Muistakaamme kuitenkin, että valo ja pimeys ja niiden vaihtelu ei kuulu vain meidän kehitysjärjestelmäämme erityispiirteenä vaan kaksinaisuus vaihteluineen on ilmenevän maailman rakennuspalikoita myös muualla kaikkeudessa.
Mitä moniulotteisuutesi sitten voisi tarkoittaa tässä hetkessä? Saatat alkaa muistamaan tai tietämään, että osa sinua elääkin aivan toisessa ulottuvuudessa tai maailmassa. Saatat alkaa tiedostaa Kosmisen Perheen, joka on laajempi asia kuin koskaan voit mielesi avulla ymmärtää. Ymmärtäminen on täysin yliarvostettua, sillä sinä et ole mielesi vaan jotakin josta myös mieli saa alkunsa. Jotakin josta se  nousee kuin aalto merestä.Kirjassani  eräs muinainen Äitiolento lausuu näin:
 
”Muistat pikkuhiljaa lapseni, olemme perheesi, kosminen perheesi. Ajan tuolla puolen, ikuisessa nykyisyydessä. Olemme Heitä, joiden kanssa tunnet suurimpaa ykseyttä. Ykseyttä, joka laajenee meistä myös laajempiin ympyröihin niin, että lopulta löydät kaiken Itsestäsi. Me olemme Sinä Itse, samalla olemme Sieluperheesi läheisimmät yksilöt. Yksilöt ja Ykseys samaan aikaan… Äiti-olennon ääni häipyi hetkeksi Solilein tietoisuudesta.

Me olemme sinun perhettäsi, mutta myös Maanpäällinen perheesi on perhettäsi, samoin Taivaankansa on sinun kansaasi. Voisi sanoa, että On monia ulottuvuuksia, jossa Sinä Itse ilmenet monessa eri hahmossa.Tämä asia on hyvin laaja ilmenevänkin maailman osalta, mutta me emme jää siihen. Emme jää ilmenevään, vaan viemme sinut sen taustalle, Ykseyteen ja Henkeen, joka on Jumala Itse…Absoluutti, alku ja loppu.”

Kun tiedostamisemme kenttä laajenee, se on kuin heitettäisiin leipäkivi veteen. Yhä laajemmat ympyrät Omaa Itseämme tulee tietoisuutemme piriin. Emme ole vain päivätietoinen olento Maan piirissä, vaan olemme ensisijaisesti henkiolentoja, joilla on myös maallinen kokemus ja useitakin niitä. Lisäksi nämäkin maalliset kokemukset, eli inkarnaatiot resonoivat jatkuvasti toistensa kanssa. Näinä aikoina voimme yhdistyä myös ”aiempiin” sekä ”tuleviin” elämiimme ja saada noiden elämien tietotaitoa käyttöömme. Usko pois, olen tämän itse koenut ja auttanut joitakin muitakin ihmisiä tämä kokemaan eli ollut kanavana kun tällaistia DNA-aktivointeja on tehty. Nykyuskomusten mukaan meillä on palljon roska-Dna-ta, mutta ei…Ei meissä ole mitään roskaa, kaikki on tarpeellista! DNA – aktivoinneissa tätä niin sanottua roskaa sitten aktivoidaan käyttöön ja ihmellisiä asioita saattaa ilmetä. Nämä aktivoinnnit tehdään tietenkin eetterikehon tasolla ja eetterikeho on solukehomme kaksoiskappale. Näinä aikoina tähän DNA-asiaan liittyvä korkeampien chakrojen aktivoituminen on ajankohtainen ja tämä nimenomaan on portti moniulotteisuuteemme ja siihen, että alamme jälleen muistaa taikka paremminkin tietää keitä me olemme. 

Kuitenkaan ei ole kyse siitä, että voisimme paukutella henkseleitä ja antaa egomme paisua notta: ”Minä olenkin Siriukselta ja olen tosi mahtava Tähteläinen ja ei vois vähempää kiinnostaa elellä täällä hullulla maaplaneetalla.”  Ei ei ei. Täällähän me elelemme ihan tarkoituksella, emmekä saa taikka edes voi paeta sitä. Mutta emme ole vain täällä. Siinä ydin. Missä sitten olemme? Tietoisuuden laajassa kentässä. Eli herääminen henkilöstä, pienestä minäkuvasta, on ajankohtaisempi asia kuin mikään muu. Herääminen siitä harhasta että olisimme ”joku” joka on erossa jostain toisesta. Herääminen Ykseyteen Kaiken kanssa on kosmiseen perheeseen jälleenliittymisen avain.  Ei ole mitään sellaista kuin minä ja minun pienet tarpeet erottettuna kokonaisuuden edusta. Kosmiseen perheeseen kuuluui ihan jokainen. Myös se pakolainen, jonka maahantulosta saatat olla harmissasi, tai sitten et ole 🙂

Monet ”ufouskovaiset” joihin itsenikin luen, odottavat taivaalta tulevaksi jälleen heitä, meidän sukulaisiamme ja ystäviämme eli kosmisen perheemme jäseniä. Mutta jos emme voi olla avoimia taikka vastaanottavaisia oman planeettammekaan väelle, niin miten voisimme ottaa vastan kokonaan toisenlaisia olentoja? Heitä, jotka kentis näyttävätlkin ihan toisenlaisilta. Eiväthän kaikki toki ole Plejadilaisia vaaleaverikköjä, vaikka osa tietenkin onkin. Tarkoitukseni ei ole tehdä pollitiikkaa taikka arvostella ketään,mutta tahdon vain ilmaista tässä tuon tärkeän asian, jonka vaikkapa Intiaanikansat ovat todenneet; ”Jokainen olento eli luotu, on veljesi ja sisaresi riippumatta ihonväristä taikka uskomuksista, joita hänen mielensä kantaa”. Itse lisään tähän, että  vaikka veljelläsi olisi lonkerot taikka vain yksi silmä otsassa, niin hän on silti veljesi. Ei ole poikkeuksia. Jos yksikin luotu jäisi pois ykseydestä tai myötätuntoisen rakkautemme piiristä, niin olisiko se enää ykseys tai rakkaus?

Kirjani kertojaääni on Atlantiskirjastanikin tuttu ERA, joka on ”muinaisia” . Hän kertoo Itsestään näin: ”Era on myös Päivien Muinainen. Muinaisista muinainen. Elämän ensimmäinen luomus. Ensimmäinen rotu, joka katosi jo kauan sitten ajan ollessa vielä nuori. Siltikin se kaikki yhä on ja tulee olemaan. Niin kauan kuin Sinä Olet, on Erakin ja jokaisen elämäsi käänteen Hän kirjaa sisäisillä tasoillasi Elämän Kirjaan. Sillä vaikka mitään ei ole olemassa täällä, missä luulet olevasi, On se kaikki kuitenkin ja se on merkityksellistä. Sillä on se merkitys, jonka sinä kokijana sille annat. Ei sen enempää, muttei myöskään vähempää.Elämän näytelmissä Eran tehtävä on uudistaa näyttämö, jotta uskoisit kehitystä tapahtuvan. Maailmassa ei kutenkaan mikään kehity, vaan ainostaan muuttaa muotoaan. Era, ajan taustalta Ikuisuudesta, todistaa ajan pinnalla vaihtelevuuksia ja muutoksia ja kokemuksia, joita Sinä ihmisenä tai muuna luojan luomana koet.

Kunnes on aika Eran tulla ja herättää sinut elämiesi unesta. Antaa unen kudoksen hajota ja Auringon paistaa todellisuudesta käsin Yhteen Mieleesi, jotta muistat ja oivallat, kuka kaikkien muutosten takana todella Olet ja aina Olit. Sellainen on Era. Ajan haltija, syklisyys ja ikuisuus. Itse.”

Löydä Sinäkin moniulotteisuutesi Ajasta ja sen taustalta ja liity Kosmiseen perheeseesi. Mielesi aavistaa jo totuuden, jota Sydämesi ei koskaan unohtanut.

Muinaiset- kirjaa voit tilata Ultrasta, BOD.sta ja  suoraan kirjailijalta: marjut.moisala@gmail.com,