MYSTINEN NAISEUS, JUMALATAR JA TANTRA

 

 

Etsi itsellesi sovelias puoliso, Ja Enkelten viisauden salaisuus, siunauksen ja tyhjyyden viisaus tulee nousemaan sisältäsi… Vapaana kaksijakoisesta tarrautumisesta, käännä alaslaskevan nektarin virtaus Ja levitä se läpi koko ruumiin. Hyvin käytettynä, tulet saavuttamaan Budhuuden tämän elämän aikana.  

– Tilopa, kirjasta ”Song of Mahamudra”

.

 

JUMALATAR-AIHEPIIRI KÄYNNISTYY YHDEN PÄIVÄN KURSSEILLA JA KURSSIT JATKUVAT. TARKOITUKSENA ON ELVYTTÄÄ IKIVANHA NAISTEN TANTRINEN MYSTEERIKOULU.  SE, JONKA SHIVA ANTOI MUINOIN TUHANSIA VUOSIA SITTEN INTIASSA VAIMOLLEEN PARVATILLE JA JOKA JAKOI TÄTÄ TIETOUTTA EDELLEEN MUILLE NAISILLE.

KURSSIMME EI OLE FEMINISTINEN. NAISEN EI TARVITSE KILPAILLA MIEHEN KANSSA, MOLEMMAT OVAT TÄRKEITÄ JUURI OMANA ITSENÄÄN JA ILMENTÄVÄT JUMALUUDEN ,  BRAHMANIN NAISELLISIA JA MIEHISIÄ KASVOJA, YKSEYTTÄ, OMALLA TAVALLAAN.  NAINEN ON NAINEN, EI MIES-NAINEN , NAUTTIKAAMME NAISEUDESTAMME 🙂

Patriarkaalisen ajanjakson naisihanne on ollut neitsyt, lapsi-nainen.. Voimme vain arvailla miksi 🙂

Naisen seksuaalisuus on tabu edelleen yhteiskunnalle, miehelle ja myös naiselle itselleen. Länsimainen ” vapautuminen” on monesti muuta kuin todellista vapautumista.. ja mistä meidän pitäisikään vapautua, ellei omista alitajuisista uskomuksisamme, ennen kaikkea?

 

 

Tantran ja naiseuteen liittyvien harjoitusten kautta nainen voi päästä – ei ainoastaan Jumalattaren alueelle – vaan saavuttaa täydellisen oivalluksen ilmentynyttä maailmaa todistavasta tietoisesta olemuksesta. Tämä tie on Tantran muinainen tie jota opetettiin naisille monta tuhatta vuotta sitten. Jotta luova energia voi toimia vapaasti on energiakeskustemme oltava puhtaat, esteettömät ja tätä työtä nyt ryhdymme tekemään. Haemme myös voimaamme takaisin erilaisilta elämän tapahtumilta ja luovumme uhrin asemasta. Itse kundaliinin nostamiseen tähtäävät harjoitukset jätämme, ainakin toistaiseksi, turvallisuussyistä vähemmälle. (mutta emme kokonaan niistäkään luovu)

 

Tulevina aikoina on ei ole aika palata miesten yhteiskunnasta matriarkaaliseen, vaan yhdistää nämä kaksi tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, yinin ja yangin kosmiseksi leikiksi, joka elämä todellisuudessa lienee, vaikkemme sitä aina sellaisena näe. 

 

 

Shakti ja Shiva ovat Brahman, Kosmisen Tietoisuuden erottamattomat olemuspuolet. Shakti edustaa luovaa energiaa, voimaa ja Shiva puhdasta tietoisuutta. 
   

 

NAISEN VOIMA ON  KYVYSSÄ KOKEA RAKKAUTTA, ANTAUTUMISTA

 

Avoin keho, avoin sydän ja avoin mieli tuovat esille naisen elinvoiman.Tämä elinvoima voi nousta ylös ja herättää kulakundaliinin ja vetää jumalaisen Shaktin  energiaa ylöspäin. Jos nainen voi avata kehonsa, sydämensä ja mielensä, tämä shaktienergia voi olla todellakin hyvin voimakas, ja puhtaasta tietoisuudesta päälakichakrassa tupahtuu Shivan ja Shaktin yhdistyminen: Pieni tietoisuus yhdistyy Suureen Tietoisuuteen. Ego sulaa Tantriseen antautumiseen.

 -PELKÄÄKÖ MIES  NAISEN VOIMAA?

-MIKSI NAINEN EI HYVÄKSY  PYÖREITÄ MUOTOJAAN? MIKÄ ON MEDIAN/MUODIN TUOTTAMA NAISKUVA  JA SEN TAUSTALLA VALLITSEVA AJATUSMALLI?

-MIHIN KATOSI SUURI ÄITI JA ONKO HÄN PALAAMASSA?

-MIKSI NAINEN YRITTÄÄ NYT  OLLA NAIS-MIES,  EIKÄ LÖYTÄÄ OMAA VOIMAANSA?

– ONKO VAIKEA RIITTÄÄ YMPÄRISTÖLLE JA ENNEN KAIKKEA RIITÄMMEKÖ NAISENA ITSELLEMME?

Näitä ja monia muita aiheita käsittelemme kurssilla ja ryhmätoiminnassa.Kurssin teoriaosuus perustuu Vedoihin, kanavointeihin Babalta sekä Oshon oivalluksiin sekä tietenkin omiin kokemuksiini elämässä ja henkisyydessä sekä chakrojen / energiakehojen tutkimuksiin useiden vuosien aikana. Oppaat ovat luonnollisesti myös mukana kurssilla omalla panoksellaan.

Muinaisissa mysteerikouluissa, joissa tantraa opetettiin ja harjoitettiin tietoisuuden muuntamiseksi, itsen muuntamiseksi pieneen samaistumisesta kohden samaistumista Suureen, naiset oppivat näkemään itsensä Äidin, Suuren Jumalattaren, jatkeina, Jumalattaren josta kaikki elämä on lähtöisin. He oppivat arvostamaan naiseuttaan ja muuntamaan naiseutensa henkisen voimavaransa ja henkisen tietonsa lähteeksi.