CHAKRAT, SELVÄNÄKÖISYYS, TAROT…?

Periaate toiminnalleni:
Näkemykseni mukaan henkinen kasvu perustuu kahdelle totuudelle, joista vain toinen on todella totta. Nämä totuudet ovat absoluttinen ja suhteellinen näkemys elämästä ja sielusta. Absoluuttisesti ajatellen emme ole koskaan syntyneet, emmekä koskaan kuole.Henkemme on kaiken vaihtelun yläpuolella.  Suhteellisesti ajatellen kuitenkin koemme olevamme ihmisolentoja planeetta maassa, joten suhteellisesti ajatellen olemme syntyneet ja synnymme maailma-ilmiöön ja vieläpä useammin kuin kerran. Elämä kaksinaisuudessa on harha, mahamaya, kuten suuret viisaat ovat todenneet. Elämä on kuin unta. Toimintani tarkoitus on auttaa sinua heräämään unesta. Myös tietoisuus, new age, energia ja hoidot ovat osa unta ja siten osa mahamayaa. Suurelle osalle meistä on kuitenkin lähes mahdotonta herätä maailma-unesta yhtäkkisesti. Helpompi tie on tehdä maailma-unesta ensin tietoinen uni, jonka jälkeen siitä herääminen on helpompaa.  

 Itsetuntemukseen tähtäävät hoidot, kurssit ja henkisen kasvun konsultointi ovat menetelmiä,jotka tähtäävät Sinun unesi tekemiseen tietoisemmaksi, jotta mayan huntuun syntyy pieniä reikiä ja viimein huntua ei enää ole. Kun heräät unesta et tarvitse hoitoja, kursseja tai yleensäkään mitään itsesi ulkopuolelta. Löydät kaiken olevan sydämestäsi ja kohoat kaiken kaksinaisuuden yläpuolelle, Olemiseen-ei olemiseen.

Tuohon oivalluksen pisteeseen saakka kuitenkin uskon ”ulkopuolisesta” avusta olevan höytyä, vaikkakaan ei todellisuudessa ole mitään sellaista kuin ”ulkoinen” erotettuna ”sisäisestä” vaan kaikki on sisälläsi.
Ja siellä minäkin olen.
Näytä täysikokoinen kuva

Meitä ympäröivä tila on täynnä  universaalista elämänenergiaa. Jokaisella elävällä olennolla on yhteys tuohon lähteeseen, josta elämänvoima kumpuaa.  Idän kulttuurit kutsuvat tätä voimaa nimellä Ki tai Chi. Me voisimme kutsua sitä universaaliksi energiaksi, Rakkaudeksi. Vuosituhansien saatossa tästä tietämyksestä on muokkautunut erilaisia elämän energiaa hyödyntäviä hoitomuotoja ja harjoituksia. Yksi näistä on Reiki.

Reiki on hoitomuoto, jossa hoitaja toimii eräänlaisena energiakanavana. Energiaa virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan ilman, että hänen tarvitsee luovuttaa omaa energiaansa. Reiki on yksi laajimmalle levinneistä luonnonmukaisista hoitomuodoista. Se on tullut suosituksi, koska sen oppiminen on helppoa ja sen käyttö on yksinkertaista ja kuitenkin tehokasta. Reiki on riippumaton elämänkatsomuksesta ja uskonnollisesta näkemyksestä.

Japanilainen opettaja Mikao Usui (1865 – 1926) jäljitti ja elvytti reikin perinteen. Yksi hänen oppilaitaan Chujiro Hayashi vihki havaijilaisen Hawayo Takatan reiki-masteriksi. Takatan mukana reiki kulkeutui ensin USA:han ja Kanadaan. Takatan kanadalainen oppilas Wanja ElisabethTwan toi reikin Suomeen 1985. 

KULTAISEN SÄTEEN SEKHEM – Leijonan voimaa, Auringon voimaa

leijona

Tämä voimakas kultainen energia on peräisin muinaisesta egyptistä ja sillä on yhteys egyptin netereihin ja vihkimysjärjestelmään. Sanotaan Jumalatar Sekhmetin tuoneen tämän voimallisen  enrgian maahan Siriukselta. Sekhemiä käytän Rekin tai  Violettiliekin sijasta energiahoidoissa kun siihen on tarvetta tai kun asiakas sitä pyytää. Sekhemin suurin siunaus lienee korkeampien chakrojen aktivoinnissa ja korkeamman itseluottamuksen juurruttamisessa ihmisen olemukseen. Naisten on monesti vaikea ilmaista omaa todellisa voimaansa. Jos liiallinen kiltteys ja oman voimasi kieltäminen on osa olemustasi, olitpa nainen tai mies, on Sekhemillä sinulle paljon annettavaa. Valokehon aktivoimisessa tällä kultaisella energialla on tärkeä roolinsa.

CHAKRAT 

Kehossa on seitsemän pääenergiakeskusta, jotka kontrolloivat energian virtausta. Näitä energiakeskuksia kutsutaan chakroiksi. (Sanskriitin kielessä= tulirengas tai pyörä). Chakrat ovat energiataajuuksien vastaanottajia, muuntajia ja jakajia. Chakrat pyörivät jatkuvasti. Pyörimisliike edistää energian virtaamista. Jokaisella chakralla on oma energiavärähtelynsä. Jokainen chakra imee itseensä elintärkeää energiaa erityisen värisäteensä kautta, fyysisestä ympäristöstä ja korkeammilta tietoisuuden tasoilta. Chakrat ovat sekä voiman, että tietoisuuden keskuksia.  Merkittävämpiä sivuchakroja on nelisenkymmentä. Seitsemän päächakraa ovat sijoittuneet pystysuoralle akselille keskikehoon. Esimerkiksi Kriya-joogassa nämä keskukset lasketaan osin kahteen kertaan kun energiaa kierrätetään chakrojen taka- ja etupuolelta. Tässä laskutavassa chakrojen määrä on 13.

VALOKEHO karmalootus.jpg

Kun kaikki chakrat pyörivät optimaalisella nopeudella voidaan sisäisen sateenkaaren nähdä muuttuvan puhtaaksi valoksi. Tämä voi johtaa ns. Valokehon eli Mer-Ka-Bahn kokemiseen.  Reiki, meditaatio ja jooga ovat  hyväksi havaittuja keinoa pitää chakratasapainoa yllä, mutta tärkeintä on kuitenkin ajatusten ja tunnemallien muuttaminen elämän myönteisiksi. Itsetuntemuksen lisääntymisen voi selvästi havaita tutkimalla chakroja joko selvänäköisesti tai kinesteettisesti. Kun puhutaan auran lukemisesta on kyseessä sama ihmisen energiakentän lukeminen kuin chakroja luettaessa, eli saman informaation voi saada molempia teitä. Mer-Ka-Basta :http://www.youtube.com/watch?v=Ugql6D4pFKM&NR=1

AIKA ja KOHTALO

Aika ja mieli ovat yhtä ja tarvitsevat kehyksekseen paikan. Ihmisellä on  vapaa tahto, mutta on myös paljon asioita joiden voidaan sanoa olevan kohtalonomaisia. Ihminen on luonut tämän kohtalonsa itse, omilla teoilla ja sanoillaan. Sielu kokee kaiken kaksinaisuuden elämänkoulun oppitunneilla ja näitä oppiläksyjä ja myös ns vaihtoehtoisia tulevaisuuksia on mahdollista lukea ihmisen energiakentästä, eli chakroista ja hienompienergisistä kehoista. Aurakenttä sisältää kaiken menneen ja tulevan sillä aikaa ei todellisuudessa ole olemassa vaan on vain ikuinen nykyhetki, samanaikaisuus.

Sanotaan että luonne on kohtalo ja siten myös luonnettaan muuttamalla voi muuttaa omaa kohtaloaan, jos niin tahtoo tehdäJ Elämänunen tapahtumat kuitenkin ovat juuri se paras apu kokemusten saamisessa ja tuon luonteen muuttamisessa.

SELVÄNÄKÖINEN CHAKRAKARTOITUS  (Kesto 75 min, hinta 75 e.)

Hoidon aikana hoidettava lepää ensin selällään sängyllä tai hoitopöydällä rentouttavaa musikkia kuunnellen. Hoitajana keskityn hoidettavan chakrajärjestelmään käymällä ne selvänäköisesti läpi  yksi keskus kerrallaan alhaalta ylöspäin. Kyseessä on shamanistinen tekniikka, jossa irrotan tietoisuuteni kehostani ja kuljen hoidettavan energioissa.  Koko hoidon ajan välitän myös joko reikiä , violettiliekki tai vaikkapa Sekhem -energiaa ja monet asiakkaat kokevat tämän hyvin voimallisesti. Apunani hoidoissa ovat tarpeen mukaan myös kivet ja erilaiset soittimet kuten Tiibetiläinen kulho, rumpu tai intiaanien käyttämä sadekeppi. Tällaisia kartoituksia olen tehnyt jo pitkälti yli 3000 kappaletta.

Hoidon puolivälissä kerron asiakkaalle hänen chakroistaan ja tasapainotamme chakrat. Teen  chakroista myös muistilapunomaisen piirroksen, jotta läpikäymämme asiat säilyvät muistissasi pidempään. Hoidon päätteeksi katselemme yhdessä Tarot-kortteja. Yleensä tämä osio tukee tai selventää aiemmin kokemaamme. Joidenkin hoidettavien henkioppaat tai enkelit haluavat tuoda viestiään hoidon aikana, joskus myös edesmenneet sukulaiset. Jokainen hoito on kuitenkin  omanlaisensa, kahta samanlaista ei todellakaan ole!  Joskus voi olla tarpeen penkoa myös jotakin toiseen aikaan kuuluvaa  elämänkokemusta  ja joskus pelkkä oleminen ja hiljaisuus hoitavat parhaiten.

TREFFIT OPPAAN KANSSA-tapaaminen(Kesto 60 min, hjinta 65 e)

Tässä tapaamisessa sinulla on mukanasi muutama kysymys. Istumme pöydän ääreen ja keskustelemme, me kaksi ja oppaamme yhdessä. Apuna käytämme myös tarot-kortteja. Tämä kohtaaminen ei sisällä etukäteisviestiä, vaan juttelemme oppaasi/enkelitason kanssa juuri tuossa hetkessä asioista jotka mieltäsi vaivaavat tai jotka kohtaamisen aikana nousevat esille. Treffit kestävät tunnin ja maksavat 55 e.

RENTOUTUSPOHJAINEN REGRESSIO (Kesto noin 55 min, hinta 50 e)

Regressiot tai matkat toiseen aikaan ja paikaan ovat matkoja tietoisuudessa. Näille matkoille lähtemiseen täytyy olla jokin syy, asia joka halutaan selvittää ja tuo asia toimii koko matkan punaisena lankana.  Valorentoutus luo hyvän pohjan  aikamatkaan. Nämä hoidot ovat olleet myös hyvin vaikuttavia sillä useasti sekä hoitaja että hoidettava kulkevat samoja reittejä ja hoidon  jälkeisessä purkuvaiheessa kertomukset tukevat toisiaan. Regressio/sisäinen matka on mahdollista ohjata myös ryhmälle yhtäaikaa ja näin tapahtuukin monilla kursseillamme.

KURSSIT FIRST

SHAMANISTINEN RUMPUMATKA toteutuu osittain regression tavoin mutta nyt tavoitteena on hakea tietoa ja valaistusta vaikkapa jollekin pulmalle alisesta- tai ylisestä maailmasta, jotka ”sijaitsevat” loppujen  lopuksi sisälläsi. Voimaeläimen kohtaaminen voi olla hyvin eheyttävä kokemus ja tällä matkalla koet tietenkin myös elementtien tasapainotuksen olemuksessasi. Syvä yhteys sisäiseen oppaaseen on aluksi helpompi muodostaa ohjatulla matkalla ja sen jälkeen omatoimisestikin.

Tässä kuvassa ollaan kurkistamassa naiseuden lähteeseen.          

           TAROT  (Pelkkä Tarot-tulkinta kaksilla korteilla kestää n 35-40 min ja maksaa 35 e)

              

On monia välineitä intuitiivisen tiedon esille tuomiseen ihmisen olemuksesta. Itse koen Tarot-kortit läheisempänä välineenä, porttina alitajuntaan. Kortteja käytämme yhdessä, keskustelevassa hengessä. Tarotsymboliikka on rikasta ja perustuu arkkityyppiseen maailmankäsitykseen, symbolien kieli on ajatonta ja kertoo monesti enemmän kuin ne tuhat sanaa..:)  Tule sinäkin tutustumaan omaan Itseesi Tarot-symboliikan avulla. Elämä virtaa. Virratkaamme sen mukana.

                                                                    

PIDÄN SÄÄNNÖLLISESTI MYÖS KURSSEJA EM. AIHEISTA, MUKAAN LUKIEN SYDÄMEN PYHÄ TILA, VIHKIMYSTIE, REIKI 1-3, SEKHEMIN KAIKKI TASOT, CHAKRAT, KIVET,INTUITION VOIMISTAMINEN, SELVÄAISTIT. JOS SINULLA ON MIELESSÄSI JOKIN OMA RYHMÄ TAI OMA AIHE JOSTA HALUAT KURSSITUSTA RYHMÄLLE, OTA YHTEYTTÄ!

HALATAAN KUN TAVATAAN!