Kristallivuode&; Merkaba-valokeho aktivoinnit sekä Merkaban kehittyneemmät muodot!

Atlantis on nousemassa, tietoisuudessamme. Vanhat aiemmissa elämissä opitut tiedot ja taidot ovat palaamassa käyttöömme, jos vain osaamme ottaa ne vastaan. DNA:ssamme on 12-tasoinen rakenne, josta vain 3-4 alimpaa tasoa ovat normaalisti käytössämme. DNA-N 12-tasoa liittyvät 12-tasoiseen chakrajärjestelmäämme. Osa chakroista ei sijaitse siis 3-D:ssämme, vaan seuraavissa ulottuvuuksissa. Lääkärimme kutsuvat tätä käyttämätöntä DNA:n osaa ”roska- DNA:ksi”. Tällä ”roskalla” on kuitenkin tärkeä merkityksensä. Luonto ei luo mitään turhaa, vaikka siltä voisi näyttääkin.

MHER-KA-BA tarkoittaa Valokehoa. 12-tasoisen DNA.n käyttöönotto ja valokehon aktivoituminen ovat osa paljon puhuttua 2012 alkanutta Kultaisen ajan-tietoisuutta eli kvanttihyppyä laajempaan tietoisuuteen omasta Mestaruudestamme.

Palautin vuonna 2012  Atlantislaisen Chakravuode – hoidon jälleen tämän päivän elämään ja hoitojeni kirjoon. Kristallivuode on toki tuttu  maailmalla hieman eri muodossa.

Tässä hoidossa hoidettava lepää Chakra Balancingkristallivalo-laitteen alla ja luon tilaan myös Sekhem- pyramidin sekä kutsun Sekhemin mestareita sekä energiaa luomaan ja aktivoimaan hoidettavan valokehoa. Tässä apuna myös Merkaba-symbolit sekä käskyt. Myös hoidettava itse on mukana tässä prosessissa ohjaamani valorentoutuksen ja mielikuvien avulla.

Vuoden 2022 alusta käytössä KRISTALLIPYRAMIDI näihin hoitoihin!

Tässä erään säännöllisesti vuodetta käyttävän asiakkaan kokemus tämänkaltaisesta rentoutumisesta/hoidosta:

”Valohoidossa koin todella syvän rentoutuksen tunteen.  Tehokasta puhdistusta siis ja kymmenen tunnin yöunet päälle. Jos jotenkin voisi kuvailla rentoutuksen tunnetta, se oli lähellä sitä mitä tehtiin yhdessä kanssasi meditoiden – tyhjyyden rajamaisemissa. Kaiken pohjalla olemista… Se ei ole tila, ei tunne, ei energiaa, … tasaista, liikkumatonta – ei mitään.”

Chakra Balanching -kristallivuodehoito toimii tehokkaana chakrojen tasapainottajana myös ilman ohjausta.

Kristallivuodehoidoista on hyviä kokemuksia ympäri maailman. Tuntemukset hoidon aikana ja sen vaikutuksena ovat yksilölliset. Yleisempiä tuntemuksia ovat syvä rentoutuneisuuden tila, tasapainoisuus, mielen rauhoittuminen, sydämen avautumisen tunne, tunne paremmasta läsnäolon kyvystä ja intuition voimistuminen.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä hoitopöydällä rentoutuen, chakroja tasapainottavan musiikin soidessa taustalla. Vaaleisiin vaatteisiin pukeutuminen on suositeltavaa, muttei välttämätöntä.Laitteessa puhdas Led-valo, värisuotimet ja kirkkaat vuorikidekärjet.

Koehenkilöitten kokemuksia Merkaba-aktivoinnista:

Kymmenen ensimmäistä Kristallivuodehoidon & Merkaba-aktivoinnin saanutta ovat kokeneet hoidon todella vaikuttavana. Yhteistä kokijoille on  vapauttava tunne kehon rajojen häviämisestä, painottomuus, syvien tunteiden kokeminen, vanhojen aiemmista elämistä peräisin olevien muistojen vapautuminen ja sähköinen tunne koko kehossa. Oppaat ovat olleet aktiivisesti mukana aktivoinneissa ja  ohjanneet ihmisiä luokseni tähän hoitoon, epätavallisinkin tavoin. Hoitajana olen kokenut tämän uuden hoitomuodon erityisen vaikuttavana, varsinkin yhdistettynä opastreffeihin!
Asiasta kiinnostuneelle METATRONIN kanavointi:http://www.adonai.fi/223

HUOM. JOS OLET KIINNOSTUNUT LUKEMAAN TARKEMPAA TIETOA MERKABAN MERKITYKSESTÄ SUOSITTELEN HURTAKIN KIRJAA ”EENOKIN AVAIMET”. HURTAK TEMMATTIIN METATRONIN MATKAAN  ERILAISIIN TAIVASVALTAKUNTIIN KUN HÄN OLI 33-VUOTIAS JA TUOSTA KOKEMUKSESTA SYNTYI EENOKIN AVAIMET -NIMINEN 3-OSAINEN TEOS. Kenties vaikealukuinen, mutta asiaan vihkiytyneille varmasti todella antoisa lukukokemus.