SINISEN LOOTUKSEN SYDÄNVIHKIMYS

peilaus

Sinisen lootuksen sydänvihkimys ja Vaaleanpunaisen lootuksen sydänvihkimys auttavat sinua näkemään itsesi rakkauden silmin!

Tälläkin sivulla kerrotun vihkimyksen voit ottaa etänä siten, että kumpikin tahoillamme keskitymme samaan aikaan meditoimaan.  Etävihkimyskokemuskin tuntuu olevan sen saaneille todella voimallinen kokemus   ja sitä samaa se on ollut minulle itselleni. Suosittelen, jos tämä energia kutsuu.

Sinisen lootuksen mytologia

Sininen lootus on monessa kulttuurissa pyhä kasvi, varsinkin Intiassa ja Egyptissä, joissa se symboloi itse Universumia. Lootuksen juuret nousevat mudasta korkealle veden yläpuolelle ja avautuvat. Tämä kuvaa valaistuneen ihmisen nousemista dualismin maaperästä kirkkaaseen valoon. Maailmailmiön hämmennyksen voittamista.

Egyptissä Sinisiä Lootuksia löytyy joka puolelta, niin pilarien koristeluista kuin hallitsijan hiuksista. Erityisesti Sininen lootus yhdistetään Neteriin eli Jumaluuteen nimeltä Nefertum. Hänen sanotaan olevan Jumalatar Sekhmetin ja Phatin poika. Sininen lootus on yhdistetty myös Auringonjumala Ra`n valon tuojana.
 

Nefertum on sini-ihonen kuten Krishna Intiassa…

Buddhalaisuudessa Sininen Lootus on voiton, älyn ja tiedon symboli. Se siis tarkoitti ”Vihityn herännyttä Buddhia.” (Sydämen ja Otsakeskuksen yhdistynyt viisaus-rakkaus-voima)

Paramhansa Yogananda joka oli tunnettu Pyhän Äidin palvoja laulaa Sinisen lootuksen mantrassa: ”AUM, Holy Ghost, Cosmic Nature are all symbolic names of the Divine Mother.”

.

Vihkimyksestä: 
Tämä indigo-kristallitähti on valokehomme toiminto ja se on korkeammassa sydänkeskuksessa, kateenkorvachakrassa. Tämä aktivointi syventää sydänchakran täydempään laajentumiseen, kun se transformoi sydänkanavat vihreästä 4D-energiasta juokseviksi taajuuksiksi sinivihreästä siniseen.

Tätä prosessia nimitetään esoteerisesti aktivoidun lootus-kristallisydänvalokehon siniseksi lootuskukaksi, kuten on kuvattu egyptiläisissä ja hindulaisissa henkisissä vihkimyskulttuureissa. Sininen lootuskukka egyptiläisen temppelin hieroglyfeissä viittasi henkisesti vihityn ihmisen sydänchakraan ikuisena ja elävänä Jumalan kristallimatriisina. Kun sininen lootus syttyi, vihittävä olisi ikuisesti yhdistynyt Jumal-lähteen elävän hengityksen (ANHK) kautta.
Viesti Eknatonilta: (minulle ja/eli Sinulle)

Valkoisen Lootuksen laulu on soinut sydämessäsi jo jonkin aikaa, samoin kuin niiden sydämissä, jotka ovat tämän koulutuksen käyneet tai kirjan lukeneet ja yhtyneet energiaan, joka siihen on pakattu. On aika mennä eteenpäin, mutta ei ajassa eikä paikassa, ei egon maailmassa, jossa uskotaan ”kehittymiseen”, vaan sisäänpäin. Kaivautua ytimeen, Sydämen syvyyteen, jossa Sininen Lootus kasvaa yhdessä Valkoisen, Vaalean punaisen ja Lilan lootuksen kanssa.

Olet kokenutkin tuon tilan. Kellumisen mestarisi kanssa Puhtaassa lootusmaassa, meditaation autuudessa, rakkaudessa. Ja se on juuri niin kuin sen olla pitääkin. Se on puhdasta läsnäoloa, puhdasta rakkautta ja Sinä olet Se. Lootusmaakin on sinussa itsessäsi. Missäpä muualla se voisi ollakaan.

Pääseminen kosketuksiin tämän Itsessä olevan Puhtaan maan kanssa on Sinisen lootuksen vihkimyksen merkitys. Kuten aiempi teksti sanoo, se yhdistää ikuisesti eli toisin sanoen pysyväisesti siihen lähteeseen, joka SINÄ OLET. Ei ole enää paluuta takaisin harhaan, uneen uskomiseen sen jälkeen. Kun tuo vihkimys on otettu on kotiinpaluun reitti selkeänä edessäsi. Kaikkien niiden Sinujen ja Minujen edessä, jotka tähän tahtovat nyt liittyä mukaan. Vain Yksi On.


Tätäkään ei voida kertoa sanallisesti. Se voidaan vain kokea, mutta kurssipäivän runko voidaan määritellä. Se sisältää paljon meditaatioita ja koodauksia. Kyse on edelleenkin DNA. sta ja sen 12 tasosta, sekä 13. tasosta, joka on Tyhjyys ja Se joka sen kokee.

Mukananne ovat Siriuksen arkkitehdit, mestarit. Heidän työnään ei ole maallisten rakennusten suunnittelu, vaan suunnitella ja toteuttaa Ihmisyyden talo, Jumalihmisen eli Mestarin todeksituleminen omassa elämässään. Suurmestarit ovat mukana tässä työssä, jossa pyramidienergiallakin on oma merkityksensä, niin kuin ymmärrätte. Pyhä geometria värähtelee Valon säveltä ja valosta olet Sinä Ihminen tehty. Valokehosi on geometrian ja taivaallisen arkkitehtuurin mestariteos. Se on vielä kesken, teillä kaikilla, jotka vielä elätte unen eri tasoja todeksi Itsellenne, mutta samalla kaikki on jo valmista. Kaikki on ollut valmista koko ajan.

Rakentakaamme tätä Pyhän Valon mestariteosta jälleen seuraavaan vaiheeseensa, jota tämä Sinisen Lootuksen vihkimys edustaa. Jotkut teistä ovat saaneet sen jo aiemminkin. Miksi sitten olette unohtaneet, jos on tarkoitus, että sen saatuaan ei koskaan enää menetä yhteyttä Ykseyteen ja Kaikkeuden Sydämeen? Voi olla, että maallinen huntusi on unohtanut, mutta sinun Sydämesi ei unohda koskaan. Se kaipaa aina tätä yhteyttä lähteeseen, Luojaan ja henkeen eikä anna huijata itseään uskomaan korvikkeisiin tai epäjumalankuviin aidon yhteyden sijasta.
Siksi Hän, jolla on Sydämessään nyt tarve tulla Sinisen Lootuksen pariin, kuulee tämän kutsun ja tulee. Kuuntele Sydäntäsi ja kysy, mikä on syvin kaipuusi juuri nyt? Onko se yhtyminen Rakkauteen vai jotakin muuta. Kaikki on oikein ja kaikella on aikansa, vaikka aikaa ei ole.

Sinisen Lootuksen mysteeri avautuu vihkimyksen myötä ja sen antavat Siriuslaiset arkkitehdit yhdessä meidän kanssamme. He siis Yhden ilmentäjinä, eivät ”olentoina”, jotka olisivat erossa Sinusta itsestäsi. Hehän Ovat Sinä.

Siriuksen henkinen väri on sininen. Kristustietoisuuden väri. Sirius on Maan kummiplaneetta. He ovat vanhempia sisaria ja veljiänne ja he ovat kanssanne kun kasvatte täyteen kukoistukseenne Yhden ilmennyksinä tässä kauniissa kukkatarhassa, jota planeetta maaksikin kutsutaan.

Siriuslaiset ovat olleet kanssanne kautta tämän planeetan historian. Suuri Pyramidi Egyptissä on rakennettu juuri Siriuksen auringon nousun mukaan, kuten muidenkin pyhien temppeleitten rakentamisessa on Siriuksen tähtikuvio huomioitu pienintäkin piirtoa myöten. Miksi? Siksi, että sen merkitys Maan olennoille on niin suuri. Olette Ra´n lapsia, Auringon lapsia. Ymmärtäkää tämä hyvin selkeästi. Isänne kutsuu teitä kotiin.

Olemme kanssanne tällä kurssilla. Kaikki on juuri kuten pitääkin. Kaikki on täydellistä.

Kiitos Sugran nam

————–

Kurssipäivän sisältö

VAALEAN PUNAISEN LOOTUSKEN AGAPE-VIHKIMYKSESTÄ LISÄTIETOJA ETUSIVULLA KUTEN MYÖS KULTAISESTA LOOTUKSESTA!   Kaikki lootusvihkimykset saatavissa etänä.

 

 

 

2 thoughts on “SINISEN LOOTUKSEN SYDÄNVIHKIMYS

 1. Erkki Ylimaunu

  Kiitos kun kirjoitat kaikesta mitä itsekkin olen kokenut . En niin syvällisesti kuin Sinä , tämä ei ole vertailu vaan nyt-hetken kokemus . Aikaisempia elämäiä olen kokenut kuten nunnana luostarissa , intiaanina , pappina ja kapinallisena orttodoksiuskomuksissa . Olen syntynyt 29.07.52 siis Leijona . Yleisesti esoteerisessä leijonassa ehkä se viimeinen vihkimys on siriuslaisten kohtaaminen . Voimaeläimeni ovat symbolisesti mukana kotka ja lapin pöllö . Ra-materiaali on lähellä olemustani ja intohimoinen opiskelija .
  Energiakeskukset ovat päivittäin mukana , joita voimistan ja tiedostan niiden merkityksen kehityksessä .
  Kuin kirjoitit Perun inkojen maille kuten pyraamiidien Egypti on läsnä voimallisesti vaan tila ei ole luonut vielä mahdollisuutta . Niin kuin Lemuria ja Atlantis ulottuvuudet ovat lähellä olemustani .
  Olen erityisherkkä introvertti ja viihdyn olemuksessani . Tietoisuus ja tiedostaminen käsitteinä ovat avautumassa olemukseeni . Ymmärrän yhdestä lähteestä kaiken joka on valon ja rakkauden tiedostamista , joten en luo Minä tai Hän tai Jumalaa kohteeksi , koska olemme yhtä samaa valon ja rakkauden energiaa . Kun löysin Sinun sivusi , kiitos niistä , tuli tarve kirjoittaa ja toinen syy on että olen aika yksin kehitykseni kanssa , joten tahtoisin tavata yhdessä ja käydä sanallista ykseyttä . Joka tapauksessa tulen ottamaan yhteyttä ja sovitaan tilassa .

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *